kwatera

(52 wyniki)
  • Witam serdecznie Wybieramy się pierwszy raz z żoną nad Balaton, poszukujemy namiarów na pewną kwaterę prywatną. Pomóżcie :( pozdrawiam Grzegorz
  • Witam! Szukamy kwatery w pobliżu wyciągu na Chopoku. Najlepiej - gdyby to był dom z trzema pokojami - 2, 3, 4- osobowym, każdy z łazienką i WC (trzy rodziny), a kuchnia mogłaby być wspólna. Dotychczas jeździliśmy do Oscadnicy na Lalikach i takie coś, spełniające nasze oczekiwania mieliśmy, ale po 3 wyjazdach Oscadnica już nam się trochę znudziła.
  • Witam, Poszukuję noclegów, kwatery (namiot nie biorę pod uwagę) w Tiszaujvaros na wypoczynek z rodzinką: 2+2. Proszę o namiary ciekawych, w przyzwoitej cenie, sprawdzonych miejscówek. Wybieramy się po raz pierwszy na Węgry chcemy mieć coś już zarezerwowane. Oczywiście główną ilość czasu będziemy spędzać na basenach... Pozdrawiam
  • Wybieramy się z dziećmi (roczny maluch i siedmiolatek) w pierwszym tygodniu sierpnia. Czyli rodzina 2+2. Czy ktoś może polecić sprawdzoną kwaterę - z ogródkiem, mile widziana huśtawka, sprzęt ogrodowy do grillowania i jakiekolwiek atrakcje dla dzieci w ogrodzie) + kuchnia i łazienka. Wiem, że pewnie będzie dużo wolnych kwater, ale ponieważ jadę z maluszkiem, wolę mieć coś zarezerwowane wcześniej. A może ktoś wybiera się w tym terminie także z dziećmi w podobnym wieku?
  • Witam, niebawem wybieram się z dziewczyną w rejon Eger/Miskolc/Mezokovesd i chyba najrozsądniej będzie zamieszkać w tym ostatnm (jako baza wypadowa do innych miejscowości)? Jedziemy w ciemno, więc jeżeli macie jakieś sugestie to będę wdzięczny, a za namiar na sprawdzone (i niedrogie oczywiście kwatery) wręcz zobowiązany :) Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam, Zbyszek.
  • Szukam fajnego miejsca nad Balatonem w terminie 15-21.07.07. dla trzech osob doroslych + dziecko 5 lat. Szukam kwatery z lazienka i aneksem kuchennym.
  • Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś miła , sprawdzoną, niedrogą kwaterę w tej okolicy?
  • Poszukuję kwatery dla 4 osób dorosłych i 2 dzieci. @ osoby dorosłe w osobnym pokoju. Kwatery blisko Balatonu i stosunkowo tanie :) Prosze o linki do sprawdzonych kwater. Pozdrawiam1
  • Witam wszystkich.Szukam fajnej i niedrogiej kwatery lub pensjonatu na Słowacji, w okolicach tatralandii (w promieniu do 10 km)lub innego kąpieliska termalnego. Może polecicie coś godnego uwagi. Z góry dziękuję
  • Planuje wyjazd z moim chłopakiem na 2-4 dni na poczatku września. Proszę o namiary na niedrogie kwatery w Pradze lub w miejscowościach w niedalekiej odległości od Pragi.Jeśli mozecie polecic jakies miejsca to piszcie na forum lub na maila- kasiakrol1@wp.pl.
  • Czy ktoś może zna aktualne ceny kwater w Mezokovesd? Oczywiście chodzi o domki w pobliżu basenów. Znalazłem jakieś oferty w internecie, ale chyba przez marże pośredników nie były zbyt atrakcyjne. A może jakiś sprawdzony namiar? Chcę jechać z maleńkim (rok) dzieckiem.
  • Szukam noclegów w Tischaujvaros - bede wdzieczny za namiary na takowe albo sugestie. A tak w ogóle czy termalcamping nadal ma darmowe wejściówki na baseny w tym roku?
  • witam .. polećcie jakies fajne i niedrogie kwaterki nad balatonem ..o ile w ogole warto jechac nad balaton:)wybieramy sie z malym dzieckiem, a tu slyszy sie ze woda brudna nieciekawie... sama w koncu nie wiem... ale poki co kwaterek szukam ..
  • Może ktoś zna prywatne kwatery, najlepiej z grilem na podwórku w tych okolicach? a swoją drogą jade ze znajomym, dwa miejsca w samochodzie są wolne, może ktoś reflektuje od 24.06 do 28.06. Jedziemy z Polski centralnej. Bez żadnych zobowiązań.
  • Witam! Czy ktoś orientuje się jakej kwatery najlepiej szukać w Słowacji? Chodzi o wyjazd rodzinny na okres poniżej tygodnia w ładnej okolicy niedaleko granicy. Czy najlepsza będzie "chata"? Słyszałem że one są dla raczej większych grup (nas będzie 2+dziecko). Czy lepiej szukać ofert z wyżywieniem czy bez? Jaka miejscowość (w rejonie Tatr i Małej Fatry) jest godna polecenia? Z góry dziękuję za podpowiedzi.
  • Eger ! to miasto ma dwie strony jedną dzienną i nocną [b]Wady :[/b] 1. mało kwater z klimą 2. jedzenie niestety nie najlepsze ( frytki- cienki schab i typowe bardzo proste gulasze i tłuste langosze 3. piwo również przeciętne 4. język - z Węgrem czasami język rękoma nie wystarczy 5. ceny żywności trochę droższe niż w polsce, w tesco również 6. nazewnictwo ulic zalety: 1. Wina 2. kompleks basenów w Egerze to jest [b]Bajka[/b] 3 baseny olimpijskie 50 metrowe+ 6 basenów różne...
  • Witam czy ktoś rezerwował noclegi z tej strony apartmanhazak.extra.hu Jeśli tak to czy wszystko było ok? Czy nie jest to stronka "widmo"? Z góry dziękuje za ewentualne odpowiedzi
  • Witam,mam pytanie,jak jest w tym roku w Hajduszoboszlo,ludzi dużo,czy coraz mniej,ile kosztuje wstęp w tym roku na baseny,ceny podobne jak w tamtym roku,czy wyższe,a może ktoś mieszkał w Delibabie,czy są w hotelu jakieś zmiany na lepsze ,czy dalej bez zmian,chcę się wybrać z biurem na tygodniowy pobyt i się zastanawiam,czekam na jakieś wieści,pozdrawiam
  • Bardzo bym chciala spedzic w tym roku tydzien intensywnie chodzac po gorach. Bardzo prosze o anmiary an jakis 2 os pokoj, w miare przystepnej cenie. bede bardzo zobowiazana.
  • Witam! Chciałabym się wybrać z rodzinką na baseny termalne w okolice Egeru. Dziecko starsze ma 7 lat, pływa lubi zjeżdzalnie i inne tego typu atrakcje. Drugie w chwili wyjazdu będzie miało ponad rok, więc raczej przydałby się brodzik i spokojna kwatera blisko basenów żeby szybko wrócić na spanie do domku. Oglądam różne strony ale kwaterki tanie mają wyposażenie jak u nas za czasów głębokiej komuny. Hotele z kolei proponują ogromne ceny w euro (to się nie opłaca bo za taką cenę to można nad m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się