Dodaj do ulubionych

kwatery balaton

IP: *.aster.pl 18.03.09, 08:56
witam .. polećcie jakies fajne i niedrogie kwaterki nad balatonem ..o ile w
ogole warto jechac nad balaton:)wybieramy sie z malym dzieckiem, a tu slyszy
sie ze woda brudna nieciekawie... sama w koncu nie wiem... ale poki co
kwaterek szukam ..
Obserwuj wątek
    • Gość: Nad Balatonem Re: kwatery balaton IP: *.catv.broadband.hu 18.03.09, 10:49
      Balaton jest super, spędziliśmy 2 tygodnie w 2008..
      Nocowaliśmy u Martona:
      www.budapesting.com/BUDAPESTING/Balaton/Balaton.html
      • andy322 Re: kwatery balaton 18.03.09, 13:29
        nedzna ta reklama... prosze o sprawdzone miejsca
        • andy322 Re: kwatery balaton 18.03.09, 13:30
          jestem zainteresowana fajnymi kwaterkami..nie musza byc nad sam=ym balatonem..
      • Gość: Nad Balatonem Re: kwatery balaton IP: *.fixip.t-online.hu 18.03.09, 15:34
        Mieszkam na Węgrzech, studiuje Hungarystykę..
        • detroit Re: kwatery balaton 24.03.09, 09:24
          polecam ze strony hungaria.pl dobry kontakt z kobietą przez e-mail strona po polsku. Ja mieszkałem w Balatonfoldvar Gelencser B dwie dorosłe+dziecko . Pokój, salonik łazienka z niezależnym wejściem. Bardzo nam się podobało!
          • Gość: kris Re: kwatery balaton IP: 62.29.248.* 23.04.09, 13:47
            WITAM CZY MOŻESZ POWIEDZIEĆ CO Ś O WARUNKACH NA TEJ KWATERZE ...
            • detroit Re: kwatery balaton 05.05.09, 11:20
              Kwatera (apartament) w osobnym budynku, na piętrze budynku gospodarczego, wejście po zewnętrznych schodach. A w nim łazienka, sypialnia z podwójnym łóżkiem i salon z aneksem kuchennym. W salonie TV, kanapa dla ewentualnie jednej osoby, kuchnia wyposażona kompletnie. Czysto. Ogród, huśtawka, miejsce na samochód. Do Balatonu jakieś 20 min spacerem, 10 min pierwsze sklepy, mini market, policja. Bliżej Balatonu knajpki w parku, dyskoteki, stacja kolei. Niedaleko przystajń jachtowa, mały port z którego odchodzą rejsowe statki po całym Balatonie.
              Miejscowość znacznie różni się od tandetnego i gwarnego Siofoka. Zajedziesz tam w 15 min. Myślę że ogólnie warto, zwłaszcza w porównaniu z polskim morzem. Odległość ta sama i ceny też a pogoda bardziej pewna i woda ciepła.
              • Gość: Marton dom nad plazu w najladniejsza czesc Balatonu IP: 146.110.9.* 05.05.09, 11:50
                Polnocna brzeg jest niesamowyta. Najladniejsza wydoki, natura, historia, dobre
                winy, super plazy. Nasz dom na wynajecia:

www.budapesting.com/-_house_for_rent
                • eldritch68 Re: dom nad plazu w najladniejsza czesc Balatonu 31.07.09, 10:52
                  Polecam wszystkim. Właśnie wróciłem z Zanki, miła spokojna malutka miejscowość.
                  Obok wielka darmowa plaża, ośrodek dziecięcy. Poza tym Marton z sąsiadami mają
                  też niewielką prywatną plażę :))
    • Gość: JH Re: kwatery balaton IP: *.adsl.enternet.hu 06.05.09, 10:57
      Północny brzeg Balatonu jest bardziej widokowa, dużo miejsc do pozwiedzania, ale
      woda szybko robi się głęboka. Południowo-wschodni brzeg jest oblegany i jest
      super na imprezowanie - bliżej do Budapesztu, mnóstwo dyskotek, barów, itp.
      Południowo-zachodni brzeg jest spokojnym miejscem rodzinnego wypoczynku. Mniej
      tłumu i jak na całym południowym brzegu - woda płytka. Dzieci mają pas o
      szerokości 100 metrów, gdzie mogą szaleć nawet cały dzień w wodzie. Życzę miłego
      pobytu. JH, www.bphome.hu
    • Gość: gość Re: kwatery balaton IP: *.tp.unicity.pl 07.05.09, 11:53
      Dla małego dziecka polecałbym balatonlelle z płatną plażą i płatnym basenem.
      Woda tam jest super, plaża z łagodnym zejściem do wody, piaszczysta, zadbana. Ja
      dojeżdżałem tam 20 km bo było super. W balatonfoldwar też jest fajnie ale
      zejście do wody to od razu na około 0,5m
      • Gość: iw Re: kwatery balaton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 10:39
        Witam. My jedizemy tam w sierpniu. Jaki jest koszt wejścia na
        płatną plażę i baseny?
        Dzięki z góry za odpowiedź.
        :)
        • ja_jovanka Re: kwatery balaton 23.07.09, 07:55
          Witam! A macie zarezerwowany pobyt czy jedziecie w ciemno? No i wiecie już może
          jakie są te ceny wejść na płatną plażę i baseny? My też jedziemy w sierpniu ;-)
          • eldritch68 Re: kwatery balaton 31.07.09, 10:55
            wejścia na plażę około 500 Ft od osoby dorosłej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka