Forum eDziecko Ciąża i poród Niepłodność
ZMIEŃ
      lekarz rodzinny

lekarz rodzinny

(8 wyników)
    • czy lekarz rodznny przepisze mi badanie hormonów na kase? Zebym za nie nie płaciła, zlecił mi je gin u ktorego bylam prywatnie. Moze gin przyjmujacy NFZ ma tylko takie uprawnienia?
    • Mam pytanko, ponieważ napisałaś, że robiliście badania -kariotypy i mutacje na nfz ? Dobrze zrozumiałam ? Możesz mi podpowiedzieć proszę, gdzie się udać ? Lekarz nam zlecił te badania, więc może bym spróbowała, zawsze taniej by wyszło.
    • Dostałam skierowanie od gina do poradni genetycznej(2 poronienia). Dziś dzwoniłam żeby się zapisać i lekarz powiedział że mój mąż musi mieć również takie skierowania od lekarza rodzinnego. To chyba jakiś bezsens, bo jak mam zrobić badania genotypu bez zbadania męża. Badania są robione tylko na NFZ. Prywatnie nie mam szans takich badań zrobić. Czy macie podobne doświadczenia?
    • wiecie gdzie mozna to zbadac? moge czekac na termin badania dlugo, nie spieszy mi sie:)
    • Dziewczynki moze ktoras ma a nie bierze juz, albo moze zalatwic recepte? wlasnie zauwazylam ze mi sie konczy (mam jeszcze 6 tabletek) Jak pojde do lek to musze zaplacic za wizyte 70zl i pewnie wypisze mi tylko 1 pudelko :((( Z gory dziekuje i pozdrawiam PS pieniazki przeslałabym wczesniej na konto razem z kosztami wysylki oczywiscie :)
    • Mam pytanie Wyczytałam że TSH mogę zrobić państwowo Potrzebne jest skierowanie od lekarza rodzinnego Czy podobnie jest z toksoplazmozą Bo jednoznacznej odpowiedzi nie znalazłam
    • Właśnie wróciłam od swojej lekarki rodzinnej, do której wybrałam się, bo po weekendowych zajęciach ze studentami z zaocznych przestałam mówić, a własciwie chrypię strasznie. A że ostatnio czułam się ciągłe zmęczona i było mi zimno, więc postanowiłam się u niej pokazać. Otóż- ona jest w ciąży od września! Zna moja historię i ja jej trochę też, bo kiedyś podczas wizyty u niej zapytała mnie o ciąże, a ja powiedziałam o swoich problemach, ona też trochę. W każdy razie sytuacja podobna...
    • przed in vitro?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się