Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      leki przeciwdepresyjne

leki przeciwdepresyjne

(4 wyniki)
    • Prosze odpowiedzcie,czy stosujac pigulki i jednoczesnie leki przeciwdepresyjne np.seronil, dzialanie pigulek bedzie takie same?,czy moze tak sie zdazyc,ze zajde w ciaze?,ze leki przeciwdepresyjne moge cos zmienic. jesli ktos cos wiem,prosze napiszcie,to dla mnie wazne.
    • W obecnej chwili z uwagi na ciężką sytuację i nie radzenie sobie z samą sobą biorę Depramil. Na ulotce jest napisane, iż nie stwierdzono aby przyjmowanie tego leku miało negatywny wpływ na rozwój płodu. Chciałabym, w najbliższym czasie, rozpocząć starania o dzidziusia. Czy w takiej sytuacji odstawić lek? Jeśli tak to ile wcześniej?
    • pytanie(7)

Czy leki przeciwdepresyjne , albo przeciwlękowe mogą mieć wpływ na przyspieszenie miesiączki, albo na czas jej trwania?
    • witam, od roku leczę się na depresję. Przyjmowałam kolejno hydiphen, rispolept, deprexetin i zoloft. Teraz jest już o wile lepiej i biorę tylko jedną tabletkę Bioxetinu dziennie. Mój ginekolog przepisał mi Minulet na regulację miesiączki. Moje pytanie brzmi: czy stosowanie tabletek koncepcyjnych wraz z psychotropowymi niesie jakieś ryzyko zajścia w ciążę? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się