leszno

(8 wyników)
  • Jezeli chcecie zostać przed wazna uroczystoscia olani przez fryzjera to koniecznie umowcie wizyte u fryzjera na ulicy Leszno 8. Wizyte (modelowanie wlosow) mialam umowiona na godzine 16 z tygodniowym wyprzedzeniem, przed waznym spotkaniem ktore odbywalo sie o 19. Po zjawieniu sie w salonie dowiedzialam sie ze maja opoznienie ....i najblizszy termin na jaki moga mnie umowic to 19....Po pierwsze mozna zadzwonic odpowiednio wczesniej do klienta i poinformowac o takim opoznieniu bo nie sadze ze ...
  • Czemu od Powstańców Sląskich nie puszczą tramwaju Górczewską, Lesznem do Okopowej?
  • czy ktos widzial wczorajszy wypadek na ul leszno np szpitala dermatologicznego?? ja przejezdzalam autobusem i widzialam tylko jak na ulicy reanimowali czlowieka. co sie stalo tak ogolnie?? a co z poszkodowanym? wiecie cos nt??
  • Witam wszystkich mieszkancow Woli, mam pytanie. Otoz mam mozliwosc kupna mieszkania na Lesznie , nr. dwudziesty-ktorys, to jest blok z 1953 r., mieszkanie narozne; niby okazyjna cena za metr, ale obawiam sie huku od ulicy. Nie jestem z Wawy, wiec tylko na mapie widze, ze to duza ulica. Czy tam sa tramwaje? czy w poblizu jest jakas zielen, parki itp? podobno b. blisko jest przedszkole.. co sadzicie?dzieki z gory za opinie, , Asia z Gdanska.
  • Jestem zainteresowana opiniami osób znających następujące przedszkola na Woli: 1) nr 62 na Szarych Szeregów 2)nr 74 na Wolskiej 3)nr 133 na Okopowej 7a 4)nr 172 na Żytniej 5)nr 134 na Lesznie 24/26 Będę wdzięczna za informacje co sądzicie o którymkolwiek z powyższych przedszkoli, bo chcę zapisac dziecko do jednego z nich.
  • w związku z tym że jutro wszystkie sklepy, centra handlowe i w ogóle pewnie dużo innych rzeczy ma być zamknięte, czy nie orientuje się ktoś przypadkiem jak będzie z aptekami, albo chociaż aptekami dyżurnymi? i czy jeśli takowe powinny być jutro czynne, to gdzie na Woli jest jakaś apteka dyżurna? błagam, pomocy, pilne..
  • Śmiech na sali, jaki to pospieszny skoro stoi na Lesznie i Okopowej około 15 minut rano, po co tamtędy jedzie skoro nie ma tam przystanku (jak np 171). PO prawie godzinie dojeżdża do Pl. Bankowego, a ZTM "obiecuje" przejazd w 29 minut :) HA HA , chyba w nocy jak nic nie jeździ. Mam niestety codzienną okazję sprawdzić , mniej niż 45 minut (a to tylko trasa Nowe Bemowo-Pl. Bankowy) się nie zdarzyło. Czy w końcu ZTM zlikwiduje może pętlę Nowe Bemowo (otwieraną z wielką pompą wiele ...
  • czy ktoś wie, jak w obecnej siatce ulic zlokalizować sławny Kercelak? Wiem, że "na skrzyżowaniu Solidarności i Towarowej/Okopowej", ale chodzi mi o jakieś dokładniejsze info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się