leszno

(54 wyniki)
  • Ostatnio postanowiłam na kilka dni wrócić w rodzinne strony i zobaczyć jak zmienia się Leszno. Ku mojemu pełnemu zaskoczeniu jestem przerażona tym co się dzieje z Lesznem. Zamiast zmian na lepsze widać postępującą degradację. Ludzie koncentrują się tylko wokół centrów handlowych. A Stare Miasto, które jest wyjątkowo piękne jest martwe. I do tego jeszcze te dziwne pomysły budowania centrów handlowych wokół Starego Miasta, kiedy inne miasta wyrzucają centra poza centrów miasta...
  • jakie macie o niej opinie?
  • W dniu 14 marca 2012 roku INEA została oficjalnym właścicielem telewizji kablowej TVK "Śródmieście" w Lesznie. Planujemy etapową modernizację sieci, aby spełniała wysokie standardy jakości i umożliwiała świadczenie szerokiego wachlarza usług telekomunikacyjnych. Po jej realizacji Abonenci zyskają dostęp do szerokopasmowych usług - telewizji cyfrowej, szybkiego Internetu oraz telefonii stacjonarnej. Więcej o naszych planach w Lesznie mogą państwo przeczytać oraz .
  • Mam okazję kupna mieszkania w tej okolicy - czy warto tu mieszkać ?
  • ...czyli tendencyjny foto misz-masz mojego autorstwa z naszego miasta. Zapraszam :) www.werttrew.fora.pl/nasze-odkrycia-w-calej-polsce,15/spacerkiem-po-lesznie,5246.html
  • Chciałam powiedziec, że to forum Leszna jest nudne. Nie zbyt duzo osob na nim pisze i nikt zazwyczaj nie rozwija postów. ;/
  • zamieszkałam w Lesznie i to był chyba błąd, tu nic się nie dzieje...
  • Czy w okolicach Leszna odbywa się większy pchli targ?
  • jestem z Krakowa, ale od urodzenia jestem często w Lesznie...właściwie to traktuję Leszno jak moje drugie miasto ... co mi się podoba, że jest małe i można wszedzie dojśc na nogach, bardzo sympatyczni ludzie ... brakuje tylko pubów ... "Czerwona" ma taki krakowski wystroj a czy klimat to nie wiem , bo byłam tam tylko raz ... Cegła no cóż ... fajne są tylko te kanapy i to, że składa się z kilku pomieszczeń, co zrobia kiedy ucieknie im ten wąż ? .... czy są oprócz tego jakieś miejsca...
  • Gdzie w Lesznie jest dostep do bezprzewodowego internetu, w sensie dostepu w jakiejs kawiarni czy restauracji. Oczywiscie chodzi o legalne podpiecie sie do bezprzewodowej sieci udostepnianej przez np. kawiarnie. Cos takiego jest chyba w Culinarii na Słowianskiej, ale czy sa jeszcze inne miejsca gdzie mozna skorzystac z netu "z powietrza"? Moze by tak zrobic jakas liste punktow gdzie mozna tak skorzystac z internetu?
  • niech Pan bedzie zawsze tak szczesliwy jak dzis w dniu Swoich urodzin. 100 lat,1000 lat!!!!!!!!
  • Jesteś konsultantką Avonu? Po ostatnich zmianach zastanawiasz się, czy się nie wycofać bo zaczynasz dopłacać do tego interesu? Chcesz mnieć większy upust? Być może mam dla Ciebie propozycję :)
  • chcę zrobić weekendowy wypad w te okolice i ciekawi mnie co można zwiedzić w mieście i nie tylko. pozdr z Poznania.
  • Jak w temacie.
  • obilo mi sie o uszy, ze sa plany utworzenia w Lesznie uniwerku. wiecie cos moze o tym?
  • To nie jest praca łatwa i lekka, wymaga błyskotliwości, ale przy systematyczności i upartości przynosi satysfakcję i odpowiednie profity. Jestesmy internetowym dystrybutorem marketingowym, poszukuje współpracowników. Praca samodzielna. Profil kandydata: dostep do Internetu (modem, SDI, ISDN, neostrada, itp.), obsługa komputera w tym podstawowa znajomosc edytora tekstow np. Word, poczty e-mail, wyszukiwarek, rzetelność, sumienność, determinacja,30 dniowy okres probny i szkolenie on-...
  • Który zakład fryzjerski waszym zdaniem jest najlepszy w Lesznie? Którą fryzjerkę polecacie i dlaczego? Może macie złe doświadczenia z jakimś fryzjerem w Lesznie i go odradzacie? Stwórzmy ranking najlepszych, sprawdzonych fryzjerów. Pamiętając przy tym, że "dobry" nie znaczy "super drogi". Pozdrawiam :-)
  • Chcial bym wiedziec.Pozd. z Kaliforni.
  • ostatnio zastanawiam sie dośc często nad rozpoczęciem jakiegoś fajnego kierunku studiów i koleżanka proponuje mi własnie socjologie na krótkiej a aj cos nie za bardzo jestem do tego kierunku przekonana a szkoda mi kasy i kolejnego roku tracić na coś co nigdy może mi sie nie przydać. Czy jest ktos kto skończyl bądź obecnie chodzi na ten kierunek? czy jest praca w tym kierunku wogole w okolicach leszna??? ja jakoś zawsze chciałam w szkole uczyc to może lepiej wybrac sie jednak na t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się