lewatywa

(6 wyników)
  • bardzo sie tego boję.ale może da sie przeżyć ?
  • sorry za głupie pytanie ,ale lewatywa do przyjemości nie należy.
  • Cześć dziewczyny, mam pco czeka mnie laparo. Okropnie się boję, czy słusznie.
  • Ciągle Was podczytuję;) i wiem, że nikt tak dobrze mi nie doradzi jak Wy!! Moja sytuacja wygląda tak, że: mam PCOS, jestem po dwóch cyklach na CLO, pcherzyki rosną, dostałam pregnyl, wszystko było w porządku a ciązy brak:( W środe idę na laparo!! Zaczęłam czytac to co znalazłam w wyszukiwarce i nie pomogło mi to tylko strasznie zaczęłam się bać i chyba to wszystko odwołam:( Nie boję się usypiania, boję się że się nie obudzę, miałam tak po wycięciu wyrostka, że zsiniałam i mnie ni...
  • Witam. Od 6 lat nie mogę zajść w ciążę, ale jak na razie nic z tym nie robiłam zbytnio.Jedynie mąż robił badanie nasienia i wyszło dobrze. Ja miałam 2 operacje na jamie brzusznej, mam wysoki testosteron,owulacji, powtarzające się torbiele w wyniku braku owulacji - czyli full wypas. Lekarz podejrzewa, że mogą być niedrożne jajowody w związku z tymi operacjami.No i tu jest problem. Ja strasznie boję się badania drożności jajowodów. W sumie nie bólu, ale promieniowania rentgenowskiego. ...
  • Czy badanie HSG udrażnia jajowody?.Jak się przygotowac do badania(oprócz bycia naczczo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się