Forum Czas Wolny, Hobby Forum Humorum
ZMIEŃ
      list motywacyjny

list motywacyjny

(8 wyników)
    • Proponuję zabawę- piszmy listy motywacyjne. Możecie aplikować na dowolne stanowisko- misia z Krupówek, świętego Mikołaja w Tesco, szefa CBA, odtwórcę roli "Zwłok na drzewie" w japońsko-niemieckim horrorze klasy C. A zatem- zapraszam.
    • Czesc Moje stanowisko wymaga ode mnie (niestety) czytania listow motywacyjnych,ludzi poszukujacych pracy. Wiekszosc jest nie do strawienia, ale sa tez takie, dzieki ktorym dlugie godziny pracy staja sie przyjemnoscia. Kierownicy, managerowie: napiszcie najciekawsze fragmenty listow, ktore do Was dotarly. Niech to bedzie przestroga dla wszystkich, ze list motywacyjny swiadczy o kandydacie, ze nawet jak sie wydaje ze te pare zdan nic nie znaczy, moze sie okazac, ze one wlasnie de...
    • Ponieważ ich pisanie jest czynnością w pewnym sensie absurdalną, płódźmy w tym wątku namiętne, emocjonalne listy motywacyjne na jak najbardziej nieciekawe, odpychające lub nudne stanowiska! Babcia kiblowa, śmieciarz, kanalarz i co wam tylko do głowy przyjdzie! Kochanica
    • Wszyscy znamy na pamięć bzdury (w większości) wypisywane w listach motywacyjnych. Dyspozycyjny, pracowity, lojalny bla bla bla. Proponuję uwolnić się choć na chwilę od traumy pisania wszechobecnych listów motywacyjnych. Precz z fałszem i obłudą! Napiszmy prawdę! :-))))))))) Zaczynam: - generalnie jestem leniwa, jak tylko znajdę okazję do opieprzania się, natychmiast ją wykorzystuję. - kiedy mam mało pilnej roboty, potrafię spędzić pół dnia na grze w scrabble czy kulki - wszys...
    • Jestem osobą nieobowiązkową, nieodpowiedzialną, niedyspozycyjną, niepunktualną oraz nieasertywną. Nie potrafię pracować w zespole, nie umiem zaangażować sie na dłużej w żadna pracę, nie mam prawie żadnych doświadczeń zawodowych. Moje zainteresowania kończą się tam gdzie trzeba włożyć trochę wysiłku aby je rozwinąć. Jestem zainteresowany pracą na tym stanowisku ponieważ rodzina i dziewczyna wywierają na mnie presję abym podją wreszcie jakąś pracę.To wy ocenicie czy powinniście mnie zatrudnić, ...
    • znacie jakieś? dopisujcie sie!!! Na początek na stanowisko przedstawiciela handlowego: "jestem, ładna, zgrabna i obeznana" i do tego dołączone zdjęcie w kostiumie kąpielowym.
    • Mnie każdorazowo śmieszy ogłoszenie firm remontowo-budowlanych: "Szukamy niepijących murarzy-tynkarzy (itp.)" (każdorazowo życzę im powodzenia). Rozbawiło mnie też kiedyś ogłoszenie na "Biedronce": "Szukamy osób na kasę-wymagane średnie wykształcenie".
    • W mojej firmie poszukiwaliśmy nowego pracownika, szukaliśmy kogoś na stanowisko telemarketerki:, wymagaliśmy tylko cv i listu motywacyjnego. Nie obyło się bez sytuacji z których śmieję się do dziś. 1)Przyszedł gościu dopiero co od pługa oderwany, słoma z butów itp (na prawde wystawała mu słoma), z wadą wymowy i brakiem wykształcenia,jestem osobą traktująca wszystkich na równi (staram sie), więc mówię mu o wymaganiach itp, namawiam żeby przyniósł cv i list motywacyjny (nawet mówił...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się