Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      list motywacyjny

list motywacyjny

(10 wyników)
    • Wychodzi na to, że rekruterzy w ogóle ich nie czytają. A może jednak czytają? Są wśród nas jakieś rekruterki? W dni, kiedy mój szef ma wyjątkowo podły nastrój, przeglądam sobie ogłoszenia o pracę, nawet bym coś i wysłała, ale te listy motywacyjne, wrrr... A może to właśnie o to chodzi? może dla ewentualnego pracodawcy, to przejaw determinacji, chęci do pracy? Lubicie pisac te głupie listy?
    • czy ktoś mógłby mi pomóc mój mąż ubiega się o pracę jako górnik CV ma ale gorzej nam idzie z listem motywacyjnym kompletnie nie wiemy jak go napisać czy ktoś byłby taki dobry i mi pomógł
    • witam, czy któras z Was mogłaby mi przetłumaczyc list motywacyjny i CV na angielski? list - niecała strona, Cv 3 strony. Nie ukrywam,ze sprawa pilna...mogę zapłacić.
    • Jestem mamą 2,5-letniego szkraba. Przed 4 laty zrezygnowałam z pracy na rzecz starania się o dziecko. Udało się chociaż łatwo nie było. Spędziłam z moim maluszkiem cudowne chwile, ale teraz nie marzę o niczym innym, jak o tym by znaleźć pracę. Tylko jak się do tego zabrać mając znikome doświadczenie w pracy i duuuużą dziurę w życiorysie spowodowana macierzyństwem? Poradźcie jak napisać list motywacyjny tak, by pracodawca mnie od razu nie skreślił. Może macie jakieś fajne wzory?
    • Dziewczyny mam takie coś napisać aby starać się o pracę. Powiedzcie czym to się różni od CV i Listu Motywacyjnego? Jak się zabrać do napisania tego? W necie pełno przykładów, ale do CV.
    • szukam pracy od marca, wyslalam ze 200 CV, bylam na kilku spotkaniach i zaczynam lapac niezlego dola. czy znacie jakies sposoby znalezienia pracy? korzystam z portali pracuj.pl i gazety wyborczej. mam wyksztalcenie wyzsze i biegly angielski. za jakiekolwiek wskazowki wielkie dzieki!
    • List Motywacyjny do roboty.O ile jeszcze CV rozumiem to po co list? Chłop roboty szuka i musi napisac a jest to zwykła robota fizyczna na magazynie i czasem jako kierowca.Ma rozwozić ma kominki i piecyki do klienta.Jak nie jeżdzi to ma cos robic na magazynie lub konserwacja i naprawa auta.Kurde co napisać w takim LM doradzcie.Bo nie wiem.Przecież nie napisze,że chce tam pracować dlatego,że musi,bo nie bedzie co żreć!!!!.To jest chore z tymi listami,przeciez wiadomo po co człowiek szuka robo...
    • Dziewczyny, Nie pracuję od prawie miesiąca. Codziennie śledzę ogłoszenia, odpowiadam na wszystkie oferty, jeżeli spełniam wymagania. Są takie w których kryteria spełniam w 100%, są takie gdzie mogę zaoferowac więcej (co jest zawarte w cv), są takie gdzie spełniam warunki "mile widziane". Nie odpowiadam na pytania, gdzie wymagają języka, programu...którego nie znam. Dziś podliczyłam.......złożyłam 48 aplikacji. I....nikt się nawet nie odezwał. O co chodzi? Takie długie są procesy rek...
    • podpowiedzcie bo okazalo się, że właśnie moja stała praca okazała się ... byłą nie mam żadnego doświadczenia w tej materii. Myślałam o czymś w stylu: Dzień Dobry jestem zainteresowana ofertą pracy ... Załączam swoje CV ale czy ktoś po takim powitaniu wogóle otworzy załącznik?! POMOCY
    • znalazlam w necie pewna polska firme (w Niemczech), chce napisac podanie ale nie wiem jak (nie szukaja oficjalnie pracownikow). jak zaczac takie podanie? jak takie podanie sie nazywa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się