Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      list motywacyjny

list motywacyjny

(3 wyniki)
    • mam pytanie do osób orientujących się w metodach psychoterapii Oglądałam niedawno film "Pasja Ayn Rand" (wspominam o tym bo być może ktos będzie wiedział o co dokładnie mi chodzi), w filmie tym na psychoterapii babka odczytywała psychologowi motywy chęci przemiany siebie w osobę bardziej niezależną itp. Bardzo przypadłaby mi do gustu taka metoda, chciałabym się o niej czegoś bliżej dowiedzieć, albo chociaż poznać jej nazwę coby przeszukać w tej sprawie google
    • Jestem właśnie na etapie tworzenia swojego CV (akurat wg określonego formularza). Jak widzę rubrykę: "umiejętności/kompetencje społeczne" to zastanawiam się co tak naprawdę napisać? naprawdę kusi mnie, żeby zamiast "umiejętność pracy w zespole" napisać prawdę: nie lubię pracować w zespole, nie lubię gdy moje są poddawane obróbce "grupy", nie znoszę jak ktoś ma inne zdanie niż ja i jest to mój przełożony, który i tak zrobi po swojemu. Co przemilczacie w CV i listach motywacyjnych, b...
    • Właściwie to może to pytanie jest bardziej na forum Praca, bo dotyczy zastosowania analizy pisma dla określenia cech charakteru kandydata do pracy pod katem wymagań (osobowościowych)danego stanowiska. Czy ktoś z Was miał kiedykolwiek przeprowadzona taka analizę i co z tego wynikło? Wiem, że spora czść firm, zwłaszcza francuskich domaga się odręcznych listów motywacyjnych, i nie wiem co o tym sądzić, czy to jakaś fanaberia, czy oni to biorą na poważnie? A może ktos zna namiary na j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się