Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      list motywacyjny

list motywacyjny

(5 wyników)
    • przy okazji wątku mony chciałam o coś zapytać bo ja też biorę sie za szukanie pracy. w cv mam w sumie trzy firmy w których pracowałam-łącznie prawie 4 lata(w ostatniej firmie tylko3miesiące). wcześniej przez 5 lat jeździłam do niemiec do opieki. to było oczywiście na czarno więc nie mam jakiś referencji stamtąd ale zastanawia mnie czy mogę to wpisać w cv lub do listu motywacyjnego(w sensie żeby pokazać że coś robiłam przez ten czas i może napisać że dzieki temu trochę się poduczyłam ni...
    • Witam się jak to obiecałam kilka dni temu i niniejszym proszę o przyjecie mnie do społeczności emaglowej :-) Moje CV: 1. czy masz bidet? - nie mam 2. czy masz kochanka/ów? - nie, na razie mąż mi wystarcza 3. czy golisz grażynkę? - golę jak mi się chce, jak nie to zarasta nieco 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? - siedząca, przed kompem 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? - nie oglądam seriali,taka moja przypadłość 6. jak często zmieniasz...
    • Cholera, pierwszy raz w życiu przyszło mi pisać list motywacyjny, ubiegam się o pracę jak widać. Jak ja nie cierpię tego typu pisaniny... Wrrr.. Podlałabym pisanie winem ale wczoraj wyszło. Mam nadzieję, że koktajl z truskawek okaże się równie inspirujący...
    • Czy to zdanie jest bardzo głupie? Oferuję Państwu swój czas, wiedzę i doświadczenie zawodowe, które mam nadzieję przyczynią się do pozytywnego rozwoju Państwa firmy. Chciałabym zostawić pierwszą część zdania, ale nie wiem jak ubrać w słowa część drugą, żeby miało sensowną całość. Chodzi mi o to, że jak mnie - z moją wiedzą i doświadczeniem - zatrudnią to będzie to najlepszy wybór dla firmy, itp. Pomóżcie koleżance, co?
    • cv...(11)

dawajta to cv... wypełnię :) (jak było gdzieś wcześniej ro podlinkujce babolce, bo zbyt płodne jak na moje możliwości czytania jesteście i nie nadążam za nowymi wątkami) za to wódkę postawię po 15 kwietnia, jak się rozdwoję... nie będziecie pić jak ja nie mogę ;) tak, zmierzła sucz ze mnie skrzyżowana z psem ogrodnika :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się