Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      list motywacyjny

list motywacyjny

(7 wyników)
    • Czy identyfikujecie się z tym co piszecie w listach ? Czy stać Was na szczere pisanie o sobie ? A może piszecie to, czego potencjalny pracodawca oczekuje ? Jakieś cytaty z własnej dokumentacji ? Zapraszam do dyskusji :)
    • Może ktoś mi powie na co zwracać szczególną uwagę w liście motywacyjnym żeby wpadło w oko pracodawcy,bo jak narazie pisze i wysyłam i bez rezultatów.
    • pisze list motywacyjny nie wiem czy lepiej napisać szczerze troche na luzie jak bardzo mi zależy na pracy itd czy oficjalnie i urzedowo??
    • udalo sie dostalam prace a wszystko dzieki listowi motywacyjnemu który przyciągnął uwagę dyrektora pa życze wszystkim znalezienia pracy
    • Bezskutecznie szukasz pracy? Nie wiesz jak napisać idealne CV? Jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej? Masz dość mgliste pojęcie o obecnym rynku pracy? Poznaj nasz wyjątkowy SEANS DOROBOTY… Jesteś uczniem lub studentem? Szukasz pracy lub chcesz ją zmienić na lepszą? Brakuje Ci umiejętności by zrobić to szybko, łatwo i przyjemnie? Chcemy, byś zdał sobie sprawę, że możesz się tego nauczyć. A im szybciej to zrobisz, tym więcej osiągniesz. Za każdym razem, gdy myślę o kimś...
    • w jednym pliku? Czy osobno? I co powinno być najpierw załączone? CV czy LM?
    • W co raz większej liczbie ofert jest wspaniały tekst o zorientowaniu na sukces. Czy nie jest prostsze napisanie : szukamy pracoholika, któremu zapał się stale powiększa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się