london

(9 wyników)
  • Moj niszowiec w dziale selektywnym:)Polubilam od pierwszego niuchniecia,dopracowany idealnie,cieply, charakterystyczny, z pazurem w postaci porto, jesienny, swietnie lezy na cieplych meskich skorach, a kobiety zaskoczone pytaja "meski?"polecam wszystkim wielbicielom Idole, AS SL i tych klimatow.Jak wasze wrazenia? Pozdrawiam cieplo O. Bergamot, Lavender, Cinnamon leaves, Black pepper, Middle Notes Mimosa Flower, Port wine, Leather notes, Base Notes Guaiac wood, Oakmoss,...
  • Właśnie kupiłam, zupełnie w ciemno. Proszę utwierdzcie mnie w przekonaniu, że dobrze zrobiłam. Mają być ciepłe, otulajace, lekko slodkie, owocowe no i trwale Czy faktycznie sa? Pozdrawiam
  • Opis tutaj www.osmoz.com/mag/news_parfum.asp?ID=3264&CATEGORIE=NEWS&LANGUE=en Jak myślicie, czy oznacza to, że będzie wycofywane stare London for Women? Bo może trzeba zrobić zapasik...
  • jak one pachną?, images.fragrancex.com/images/products/sku/big/802W.jpg
  • Moje pierwsze pytanie dotyczy głównie tego, czy Burberry Woman, to inaczej stary London? Testowałam dzisiaj w perfumerii Burberry, które na opakowaniu miały napis po prostu Burberry. Czy to właśnie jest ten zapach, o który mi chodzi? Nie mogę się w tym połapac :( Interesuje mnie też jak ma się nowy London do starego (zapachowo). Czy macie doświadczenia z innymi zapachami Burberry i jakie wrażenia?
  • Kolejny nowy, po Boudouir Sin Garden, zapach angielskiej projektantki. Jej perfumeryjna marka zdaje sie ostatnio odzywac- w Anglii wskrzeszono znow Libertine (dostepne w sieci Selfridges). Z cosmeticsint.co.uk: "Coty and Vivienne Westwood introduced her latest fragrance yesterday to a packed international audience on a boat moored off London’s Thames. Let it Rock is named after Westwood’s first shop, which she opened on London’s Kings Road in 1971 with her par...
  • Nie znam a musze szybko zdecydowac-London czy Touch?? Nie moge powachac a jakos tak mi zalezy aby kolezanka wziela "te gorsze" :- )))))))))-nie wiem dlaczego??hahaha.. Poradzcie,prosze..
  • ...i co z tego wynika? Tak jakoś zainspirowała mnie wypowiedź Fa z wątku o nutach piwnych ;)
  • Cos laczy oba zapachy - jabłko. Tylko ktore ładniejsze? Dla mnie Be delicious to wspolczesniejsza wersja tamtego (kiedys szalalam za Joopem, teraz ból głowy). Co jeszcze wyczuwacie w Be delicious? Odrobine cynamonu?? Ale moze to juz tylko moje marzenia o szarlotce!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się