Dodaj do ulubionych

Burberrys Perfume

03.01.12, 13:03
jak one pachną?,
images.fragrancex.com/images/products/sku/big/802W.jpg
Obserwuj wątek
    • dixi Re: Burberrys Perfume 03.01.12, 22:29
      tu możesz poczytać:
      wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=907&next=1
      w skrócie - zapach cieply, bezpieczny, na każdą okazję - przy tym elegancki, nosząc go zebrałam wiele komplementów;
    • forevermore79 Re: Burberrys Perfume 03.01.12, 22:45
      Wiecej takze chocby tu:
      www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Women-818.html
      Wczesniej zapach znany byl pod nazwa London, obecny London nie ma z nim zreszta zbyt wspolnego. Zgadzam sie, komfortowy, owoce na pizmie i wanilii. Lubie jego meska, przyprawowa wersje, a obydwie mozna znalezc w dobrych cenach.
    • adwarp Re: Burberrys Perfume 04.01.12, 14:55
      bardzo wam dziękuję za odpowiedzi:) właśnie ten "London" w niektórych opisach był bardzo mylący:( no, to się skuszę:)
    • alcarin Re: Burberrys Perfume 05.01.12, 22:37
      Moje ulubione perfumy na zimę. Są ciepłe, ale nie przeslodzone, czy waniliowe. No własnie, cos pozmieniali z nazwami i dzięki temu pod choinką znalazłam B. London, które dla mnie są nie do zniesienia, zupełnie inny zapach... Oczywiście opakowanie tez inne, ale mąż zapytał awaryjnie, jakie kupić mi perfumy, jeśli sam czegoś nie wymyśli, No to powiedziałam, ze B. L., bo juz mam na dnie, a chętnie bym wróciła zimą do tego zapachu. No i kupił..... Ech..
      • forevermore79 Re: Burberrys Perfume 06.01.12, 10:56
        Witaj na forum, alcarin! A co do zmian nazw i uzywania ich do zupelnie innych zapachow, faktycznie to frustrujace i wprowadzajace klientow w blad- vel stara Nina kontra obecna, czy tez ostatni przypadek- Miss Dior Cherie przemianowana na Miss Dior.
    • adwarp Re: Burberrys Perfume 06.01.12, 16:45
      przed zakupem, korzystając z okazji popsikałam się nimi w perfumerii:) stwierdzam,że zapach podoba mi się i jest w moim stylu, ale nie jest to chyba trwały zapach? czy się mylę?
      • forevermore79 Re: Burberrys Perfume 06.01.12, 21:21
        To ciesze sie, ze trafil w Twoj gust! Nie pamietam, aby byly problemy z jego trwaloscia, meska wersja utrzymuje sie godzinami. Na szczescie okazyjne ceny sluza jakby co czestszej re-aplikacji :-) Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka