london

(5 wyników)
  • Mam pytanie dotyczace kolejek na London Eye. Będziemy w Londynie w październiku. Moge zrobić rezerwacje przez internet ale z obawy o pogodę lepiej będzie o decyzje na miejscu. Czy są duże kolejki po bilety i na wjazd?
  • Witam serdecznie! Wyjeżdżam do Londynu na 5 dni, będę mieszkać w piątej strefie. Proszę o poradę co do najtańszej opcji poruszania się po mieście. Oczywiście zwiedzanie będzie głownie na pieszo, chodzi o dojazdy do centrum i jeden kurs na Wembley i z powrotem. Mój plan zakłada kupienie karty Oyster pre-paidowej a w sytuacji konieczności podróży pociągiem wykupię bilet całodzienny. Czy to ma sens? Wydaje mi się, ze oysterka tygodniowa niezbyt się opłaca. Czy kupię kartę Oyster ...
  • własnie wróciłam z tygodniowego zwiedzania na własną rękę - chętnie odpowiem na watpliwości
  • czy ktos moze polecic jakis w miare fajny hotel MOze bed&breakfast w miare tani i blizej centrum:) Jakis link?
  • witam, właśnie wróciłam z weekendu w Londynie i mogę z pełną odpowiedzialnością polecić tani hotel w rewelacyjnym miejscu adres: AVON HOTEL 50 Norfolk Square Hyde Park London - W2 1RT www.avon-hotel.co.uk/index.htm za pokój 4-os + śniadanie zapłaciłam 108 funtów za dobę hotel czysty, obsługa miła, ogólnie dla niewymagających ok , nie są to jakieś luksusy, ale za tą cenę nic lepszego się nie znajdzie. No i lokalizacja super, przystanelk autobusowy pod samymi drzwiami (linie 15 i 7)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się