Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      london

london

(39 wyników)
    • www.allegro.pl/item194479720_wozek_chicco_london_z_gwarancja_od_ss.html
    • proszę nie odsyłać do wyszukiwarki :0 Proszę matki które użytkowały chicco london i caddy o wnioski i różnice - jestem szczęśliwą posiadaczką chicco caddy i go bardzo lubię ale gdy jadę z młodym w porze drzemkowej i mi zasypia w wózku jak wielokrotnie pisałam brakowało mi podnóżka (ct 05 miał za mały), caddy nie miał wcale więc dziś nadal wirtualnie ale nabyłam na allegro chicco london choć caddy nie oddam żeby końmi rwali ;) Tak więc zapytuję uprzejmie jak się sprawował gdy dziecko łaskawie ...
    • MAM PYTANKO GDZIE I PO ILE W INTERNECIE MOŻNA KUPIĆ WÓZEK CHICCO LONDON? PROSZE O STRONY INTERNETOWE.
    • Chcę kupić jako drugi wózek,na okazyjne podjazdki samochodem.Co radzicie,wybrac używany,czy dołożyć na nowy??? : www.allegro.pl/item123999061_spaceroka_chicco_london_winter_spiworek_i _folia.html nowy: www.allegro.pl/item122472490_wozek_spacerowka_chicco_london_wys0zl.html
    • chodzi mi o tylną ośkę - ktoś wymieniał w serwisie po gwarancji? ciekawam ile to kosztuje i jak długo trwa/ ostatnio pisałam do serwisu chicco w innej sprawie ale mi odpowiedzieli po ponad tygodniu więc może ktoś tu szybciej :) zjechały mi się kółka zewnętrzne a wewnętrzne są ok przez co i wygląda to żałośnie i gorzej się prowadzi wózek i tak kombinuję żeby je wymienić :)
    • Czesc, szukam lekkiej parasolki, zainteresowalam sie Chicco London, bo Chicco zrobilo promocje i wersja Winter kosztuje 349 zl. Ale - uwaga! Poczytalam sobie opinie posiadaczy tego wozka w USA (mnostwo "wypluwa" wyszukiwarka Yahoo), prosze, oto jedna z nich: www.shopping.com/xPR-Chicco_London_Umbrella~RD-108643520132 UPDATE: 1/7/04 There have been MANY reviews of this stroller collapsing with children in it. Apparently there is a design flaw with some of the bolts and nuts wh...
    • cześć, szukam opinii na temat tej spacerówki, koniecznie potrzebuję kupić lżejszy i lepiej składany wózek dla 9 miesięcznej Polci. czy macie jakieś uwagi dotyczące tego modelu, wady i zalety. a może lepsza będzie inna spacerówka. zastanawiałam się nad babydreams sport, ale jest wbrew filozofii firmy zamieszczonej na ich stronie, droższy o jakieś 200zł. pozdrawiam, mona
    • Chcę kupić wózek typowo przewozowy. Nawet wpadł mi w oko Chcicco London. Chciałam zapytać czy któraś z was nim jeździ i jak się sprawuje.
    • Z czego wykonane są uchwyty ( rączki, które trzyma osoba prowadząca wózek) w wózkach-parasolkach Chicco London, BB Allegro, czy Baby Dreams Travel? Z pianki czy plastiku? Czy wózki te mają jakiekolwiek amortyzatory, czy są kompletnie twarde? Z góry dziękuję za odpowiedzi
    • Pytanie jak wyżej do mam będących w posiadaniu tego wózka. Chciałabym kupić jakiś wózek typu parasolka, ten wydał mi się fajny jak na swoją cenę. Czy jest trwały, czy jest bardzo twardy? Czy dla 1 rocznego dziecka to dobry wózek? Oczywiście mam taką większą spacerówkę, ale chciałabym coś lekkiego, gdyż mieszkam na drugim piętrze bez windy. Z góry dziękuję za opinie.
    • czesc dziewczyny, planuje kupic chicco london. jak wam sie sprawdza? zaznaczam, ze mam juz spacerowke i ma to byc wozek do sklepu bo emmaljunga i zakupy nie mieszcza nam sie do bagaznika :) jestescie zadowolone? a moze polecicie jakas inna parasolke? pozdrawiam justyna
    • Czy są jeszcze gdzieś dostępne promocyjne modele tego wózka w Warszawie i w jakiej cenie?
    • Hej, gdzie najtaniej (a moze gdzie wogole) znajde wozek parasolke chicco london winter? Zalezy mi na ciemno-granatowym ze spiworkiem (i fajnie by bylo, gdyby byla folia). Najlepiej w internecie...
    • widziałam dzisiaj w sklepie jest niedrogi i dobrze wyposażony . Ciekawa jestem czy warto go kupić - :)
    • Witam! Chciałabym kupić synkowi (rok i osiem miesięcy) parasolkę. Upatrzyłam sobie właśnie model Chicco London, ale nie chcę kupować w ciemno. Dlatego bardzo Was proszę o wszelkie opinie na temat tego wózka. Z góry dziękuję! Pozdrawiam, Sylwia.
    • który wozeczek polecacie chicco London czy babydreams Travel czy Bebe confort Allegro - podajcie plusy i minusy, to bedzie wozek dla dwulatka zależy mi aby : - siedzisko i oparcie bylo szerokie i wygodne - wózek się lekko prowadziło i łatwo podjeżdzało pod krawężniki (!!!) - awaryjność wózka była mała - który z nich jest najlżejszy? nie mam możliwości zobaczyć tych wózków w realu dlatego pytam bo chce kupić przez internet pozdrawiam i czekam na opinie - sabulka
    • Gdzie dostanę taki nowy wózek? Internet lub sklepy z wózkami. Proszę o namiary. Kolor czerwony - koniecznie. Pozdrawiam, aga
    • Tak jak w tytule, mam w planach tez kupienie tego wozka ale jesna Pani w sklepie powiedziala mi ze nie poleca. Czy ktoras z Was ma i co o nim sadzi??? Aneta
    • który z tych wózków polecacie?, może jeszcze jakiś inny w tej klasie wagowej bo zależy mi na względnie małym po złożeniu oraz lekkim. Będę wdzięczna za wszelkie opinie użytkowników. Pozdrawiam
    • Doradzcie który. Allegro oczywiście z budą i pałąkiem czyli wersja plus.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się