london

(6 wyników)
  • Witam, czy ktoś mógłby mi podać rozkład lu stronę internetową na której mogłabym znaleźć rozkład autobusów jeżdżących z Lodon-Luton do Londynu. Z góry dziękuję. Ania
  • Bardzo proszę o pomoc - Prosty i szybki dojazd z lotniska luton do Victorii. Jest bardzo malo informacji na ten temat. Czy kursy autobusow(jakich?) sa codziennie, o jakich porach . Czy bilety kupuje sie w autobusie itd. Z gory bardzo dziekuje za pomoc. Jade w odwiedziny , pierwszy raz i troche jestem niepewna.
  • Jak najtaniej dojechać z London Luton do Cardiff ???? Proszę o pomoc?
  • Znajomy anglik rozpoczyna za kilka tygodni adaptacje club-u w Stratford. Prosil abym popytala wsrod znajomych o chetnych do pracy , no i wsumie okazalo sie ze jak wrocilam to nie mam sie kogo pytac. Potrzebuje 4-5 pracownikow budowlanych z doswiadczeniem( kogos do elektryki, malowania , prac murarskich ) Praca na 2 miesiace. Przylecialam wczoraj - wracam we wtorek rano. w poniedzialek wieczorem wydrukuje cos oferty/cv (tylko po angielsku) chetnych i przekaze we worek George - a ...
  • cZY SLYSZELISCIE?szukaliscie pracy przez ogloszenia na szybie hinduskiego sklepu?pewnie jest jeszcze sporo ludzi ktorzy nabieraja sie na nie, choc nie powinni jeslli mamy prawo do pracy w UK.
  • Lece tam pierwszy raz. Czy ktos moze mi powiedziec , jak wyglada przejazd ze Stansted do Londynu? Jaka komunikacja itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się