london

(23 wyniki)
  • prosze proszę zmierzcie mi wysokość rączek...mąż ma przeszło 190 cm i nie wiem czy nie bedzie za niski...
  • czy zauważyliście że ścierają się tylne kółka? chcę go kupić ale słyszałam że są takie opinie...
  • Zecydowalam sie na chicco london, ale podobno jakies starsze wersje są kiepskie. Czy ten wózek z allegro to ten lepszy, nowszy model? www.allegro.pl/item327284633_wozek_chicco_london_race_od_ss.html
  • Który wózek lepszy? Rety, nie wiedziałam że wybór wózka jest taaaaaki trudny...
  • Ktoś ma wymiary tego wózka prosze o szczegóły.Jak sie nim jezdzi i czy ma okrycie na nóżki (ocieplane czy zwykłe).Dzieki za odpowiedzi.
  • dziewczyny które mają londona pomocy!!! zgłupiałam już... chcę zamówić londona ze sklepu lub allegro od e-zabawka i tam ma on łączenie a pani przez telefon mówi że to 2007 rocznik... powiedziała że zdjęcia w aukcji są ich a nie katalogowe... i nic z tego nie rozumiem... allegro.pl/item352022422_wozek_chicco_london_race_od_ss.html w katalogu chicco 2008 są londony i popielaty niema poprzeczki i granatowy i czerwony ma... www.chicco.de/cataloghi/cat38173/cat38173.pdf str51 czy ma kt...
  • juz zglupialam. byla gotowa kupic c05 ale po przeczytaniu opini o tym wozka zachelam sie mocno wahac. polecacie za to londona-wyglada ok ale bardziej do mnie przemawia c05. jestem wysoka, wiec raczki tez musza byc wyzej. pasazerka bedzie drobna, 15 m-czna dziewczynka. aha, czy to prawda ze c05 ma mieekie oparcie i dziecko zapada sie w tym wozku???
  • dziewczyny, po przeczytaniu samych pozytywnych opini o tym wozku kupilam nowego londona. bylam dzis na pierwszym spacerze i zauwazylam, ze wozek trzesie sie na boki, szczegolnie jak szybko ide. nie wiem czy to kwestia braku amortyzacji, a moze kolka sa zle wywazone? pytam Was, bo zastanawiam sie czy moge to "cos" reklamowac. do tej pory jezdzilam pliko3 i on to doslownie plynal :-)
  • Dziś przszyszedł do nas nowy wózeczek - chicco london. Własnie o taki wózeczek mi chodziło. Na razie wypróbowany tylko w domu, ale zapowiada sie ok. Mój synek siedzieł w nikm z pół godziny, teraz wnikliwie ogkląda z każdej strony :) Wieczorkiem wrzucę kilka zdjęć :) Pozdrawiam A i Jeszcze jedno - polecam panią za sklepu e-zabawka z allegro, miły kontakt i szybka przesyłka.
  • Zastanawiam się nad tym wóżkiem www.allegro.pl/item328121713_chicco_fajna_niedroga_spacerowka.html To jest chyba chicco london.Podoba mi się. Chodzi mi o lekki wózek dla ponad 2 latka o wadze 16kg i wzroście 96cm. Ma to być wózek na krótkie trasy np do hipermarketu
  • Może doświadczone dziwczyny mi pomogą? Mam X-landera XA i chyba muszę kupić coś lżejszego i mniejszego. Nie chce wydawać dużo i chciałabym żeby chociaż trochę się rozkładał do spania i w miarę dobrze sie prowadził. Czekają nas wakacje i dość często wyjeżdzamy a obecny powóz zajmuje nam prawie cały pogażnik. Czekam na odpowiedzi.Dzięki z góry.
  • Mam Jane Nomad z którego jestem zadowolona, ale szukam czegoś do teściów. Mam dosyc codziennego wkładania wózka do samochodu. Poleccie coś w miarę dobrego i niedrogiego, bo nie chce wydawac dużo pieniędzy na drugi wózek
  • Dziewczyny Wy wszystko wiecie.podpowiedzcie proszę.widziałam dziś na allegro spacerówki 4baby bravo www.allegro.pl/item346013776_spacer_4baby_bravo_folia_oslona_banki_baczki_.html nawet fajnie wyglądają.widziałyście je może "na żywo"? macie jakieś zdanie na ich temat ?jak myślicie,warto kupić? pozdrawiam :-)
  • bedzie spelnial moje wszytskie wymagania: - w miare lekki - dobrze skladajacy sie typ parasolka(ma byc jako drugi, do samochou) - rozkladac sie do prawie lezenia - miec regulowany podnozek a najlepiej to miejsce pod kolankami dziecka(jak w chicco) - kosz na zakupy - lekki skretny, dobrze sie podbija - dobry daszek To ma byc wozek dla 14mc dziecka, jako drugi jest takie cudo??podpowiedzcie
  • Moja córcia w lipcu kończy 2 lata. Obecnie jeździmy PP Pliko 3,ale córcia woli iść albo biegać przy wózku niż w nim siedzieć więc już coraz częściej wózek zostaje w domu. Bierzemy go tylko na dłuższe spacery albo jak jedziemy do miasta. Dlatego zdecydowaliśmy,że kupimy jej jakąś lekką parasolkę i będzie to ostatni jej wózek. Początkowo chciałam kupić Maclarena Questa,ale stwierdziłam,że to za drogi wózek,a przecież już coraz rzadziej będziemy go używać... Dlatego wróciłam do mojego pie...
  • czu są to dobre wózki? który z nich polecacie? Podaję link do aukcji na allegro: www.allegro.pl/item310292906_wozek_parasolka_spacerowka_buggy_firmy_arti_w_wa.html www.allegro.pl/item309709280_wozek_parasolka_spacerowy_summer_arti_wys_0zl_.html
  • Pomóżcie, bo już mam mętlik. Chcę kupic leciutką parasolkę do samochodu na okazjonalne szybkie wypady (nie tylko do sklepu, ale żeby się i po parku czasem, czy po bruku przejechac). No i taką, żeby się oparcie choc trochę odchylało. (Moje dziecko ma teraz 15 miesięcy - niby nie śpi na spacerach, ale wiadomo.) Już byłam zdecydowana na maclarena questa, ale kurczę on jest taki wąski w ramionach, że mam wrażenie, że mi się dziecko nie mieści :( Właściwie kupiłabym chicco london, bo s...
  • wybrać... syn ma 24 mce, obecnie jeździmy chicco enjoy i jest super, ale wyjeżdżam na wczasy i nie chcę targać tego, a znajomi mają możliwość kupić mi na miejscu (Hiszpania) wózek. no i zastanawiam sie nad którymś z tych dwóch. jane - trochę mnie przeraża ten malutki pseudo daszek ct 04 - duże koła są fajne, ale na anszych wąskich chodnikach i pzrejazdach to może nie do końca no i słyszałam ze z ct04 dzieci "zsuwają się".
  • Jaki wózek spacerowy polecacie dla wysokiej mamy?? Obecnie mam baby design sprint i jest super ( jako wózek ) ale ciut niska raczka:(( POZDRAWIAM
  • Potrzebuje pomocy w znalezieniu wózka. Interesuje mnie tania tzn. najlepiej max 200 PLN. parasolka. Głównie na lato. pomóżcie.Chciałam sie skusić na pikolo ale nic dobrego oprócz ceny o nim nie wyczytałam, wiec odpada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się