Forum Turystyka Świat USA i Kanada
ZMIEŃ
      los angeles

los angeles

(6 wyników)
    • Czy ktorys z szanownych forumowiczow moze mi poradzic gdzie sie zatrzymac w Los angeles. Chodzi mi raczej o czesc miasta niz o konkretny hotel. Wybieram sie w dosyc dluga podroz, Las vegas, San francisco no i wlasnie Los angeles, ktore bedzie 'ostatnie' i oprocz zwiedzania chce tez odpoczac na jakiejs plazy. I w zwiazku z tym zastanawiam sie czy warto najpierw wynajac cos w centrum miasta (tylko wlasnie, gdzie to centrum tak naprawde jest? downtown? Santa Monica? czy moze Long ...
    • Witam mam pytanko, gdzie polecilibyscie mi sie udać na 2, 3 dni laby i kompieli morskich w poblizu LA. Czy na początku paxdziernika temperatury tam będa sprzyjały plażowaniu/
    • czy jest ktoś kto leci w tym samym kierunku????
    • wiem ze mozna znalesc tanie bilety ale jakos nie potrafie wiec pomoc mile widziana :) dzieki
    • Mam paszport w wydziale paszportowym w Polandzie do odebrania, ale jestem i bede w Stanach jeszcze trzy miesiace. Potem chce poleciec w jeszcze jedno miejsce, ale skonczyla mi sie waznosc starego paszportu. W Ambasadzie powiedzieli mi, ze mam sobie zalatwic w MSZ, zeby przesylka konsularna mi przyslali wyrobiony paszport z Polski. Robil ktos cos takiego? Co mam zrobic? Kobieta w Polsce w Urzedzie Wojewodzkim powiedziala, ze mi sprawdzi, jak to sie robi, ale narazie nie wie... Pomocy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się