lot

(3 wyniki)
  • Z tym Wschodem to tradycyjnie problemy ale.....gdzie kupujecie tanie bilety lotnicze na wschód (www), czy w ogóle są dostępne..chodzi mi oczywiście o do Moskwy i potem np.na Kaukaz....Licho czlowieka bierze jak widzi, że do Londynu za 100zl ludki lataja a tu do Moskwy bez 1000 nie podchodź....słyszalam, że są promocje na wewnętrznych liniach lotniczych rosyjskich ale nie moge namierzyć ichniejszych www itp. Z gory dzięki za pomoc;-))
  • Mama zamiar wybrac sie w lipcu na Krym. Ponoc z Lwowa mozna leciec do Symferopola samolotem. Czy macie jakies doswiadczenia zwiazane z ukrainskimi liniami lotniczymi? Bede wdzieczny za kazde info.
  • W związku z kosztami wyrobienia białoruskiej wizy tranzytowej i związaną z tym koniecznością podróży do Warszawy (jestem z Poznania) lub pośrednictwa zastanawiam się nad dotarciem do Moskwy przez Litwę i Łotwę. Czy ktoś z Was podróżował już w ten sposób? Wiem, że jest to podróż z kilkoma przesiadkami, zdecydowanie bardziej męcząca niż bezpośrednio z Poznania. Z drugiej strony można zaoszczędzić nawet do 200 zł kosztów wizy i jeżdżenia do Warszawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się