Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      lot

lot

(109 wyników)
    • Po złamaniu nogi w grudniu (gips 6 tyg) stwierdzono u mnie zakrzepice kończyny dolnej ,efekt po unieruchomieniu :( Jestem w trakcie leczenia ale jak to przy zakrzepicy bywa proces jest raczej powolny ..... Czy ktoś z forumowiczów był w podobnej sytuacji i może mi powiedzieć jak to do końca jest przy takiej chorobie? Chirurg naczyniowy mówi mi że niewskazane są loty na długich trasach rejsowych a tutaj wchodzi w grę krótki lot ale obawiam się o temp tam na miejscu.......(wylot 7 lipca) Na d...
    • Witam serdecznie. Czy ktos z Was wie jak najtaniej bukowac loty do Stambulu na wrzesien na ok. 10 dni? Prosze o info o przewoznikach, stronach internetowych itp. Moje poszukiwania nie wykazaly zbyt duzej liczby tzw."lotów promocyjnych" i zastanawiam sie, czy w ogóle można dolecieć tam z Brukseli za mniej niż 200 euro. Dziekuje za pomoc.
    • Przesunęli nam wylot z godz. 3.15 na 10.55!! to jest cały dzień stracony. Ktoś miał podobną sytuację? Czy można w jakiś sposób ubiegać się o odszkodowanie od biura? za wszelkie info dzięki z góry.
    • Ciekawe kiedy Itaka poda rozkład lotów? Może już ktoś ma jakieś wstępne informacje?
    • witam, planuje lot balonem w Kapadocji. Lokalne biuro w Alanyi powiedzialo mi ze kosztuje to 140E ale niektorzy na tym forum pisza ze mozna leciec za 80E. w zwiazku z tym mam pytanie gdzie monza kupic takie tanie loty? czy juz na miejscu? czy da rade zalatwic to dopiero po przyjezdzie do kapadocji? czy trzeba juz wczensiej? ma ktos jakies namiary na sprawdzonych organizatorow? z gory dzieki za kazde info
    • czy ktoś się może orientuje dlaczego na stronie GTI od jakiegoś czasu nie można sprawdzić godzin rozkładu lotów ? Czy wyloty od 15 kwietnia były zgodnie z wcześniejszymi tabelami ?
    • hej lecę 6.07 z wa-wy 11.40 do antalya, powrót 13.07 godz 9
    • Ile trwa lot z Polski do Antaly ?
    • Czy wie ktoś jakimi liniami lata Itaka z Bydgoszczy i czy zdarzają się międzylądowania? Mamy lot w połowie września.
    • Jak długo trwa lot z Katowic do Bodrum, i czy jest międzylądowanie (lecę z Wezyrem).Może ktoś mi napisze dokładnie, bo sie boję....
    • Interesują mnie loty balonem nad Kapodocją. Jak to załatwić ? Przez lokalne biuro np. Pacho albo Jolcia ? Wybieram się tam z Itaką ale oni nie mają lotów w swojej ofercie. Czy ktoś już latał tam balonem i jeśli tak to jak się zabrać do załatwiania sprawy ? Czy konieczne są wcześniejsze rezerwacje ?
    • Wylot z Katowic jest o 1.05 DRUGIEGO dnia wykupionych wczasów! Czy zgadzacie się, aby zabrano nam CAŁY dzień wakacji?! W umowie napisane jest 8(15) dni i 7(14) noclegów, na wylot i powrót są przeznaczone pierwszy i ostatni dzień wczasów, a nie DZIEŃ DRUGI!!! My na samym początku będziemy do tyłu o jeden dzień, a właściwie o półtora, bo zanim się doleci do Antalyi, później dojedzie do hotelu, to również upłynie trochę czasu! A poza tym po nocnej podróży, (zwłaszcza z dziećmi) człowiek będzie ...
    • czy ktos korzystal z wycieczki "lot balonem nad Kapadocja", ile kosztuje, gdzie mozna kupic, czy ktos moze ma program takiej wycieczki? bede wdzieczna za wszelkie info.
    • chciałam zapytać czy orientuje się ktoś z jakimi liniami czarterowymi lata Triada do Turcji i jakie są Wasze opinie na temat tych linii?! Dziękuję za informacje i pozdrawiam :)
    • Czy ktos zafundowal sobie taka przejazdzke ? Ile trwala i ile kosztowala ? Gdzie dokladnie tego szukac?
    • czy ktoś dostał może pismo z Itaki o zmianie rozkładu lotów do Turcji? Ja właśnie otrzymałem, przysunęli mi wylot z 22.30 na 23.50 i powrót z 19.20 na 22.30. Do tego jeszcze wprowadzili międzylądowania w Warszawie, a lecimy z Poznania. Do Turcji lecimy 3 godz. a z powrotem aż 5 godz. To jakieś oszustwo!! Czy ktoś wie czy można reklamować takie historie?
    • Czy ktoś może wie o co dokładnie chodzi.w ostatnich dniach EnterAir odwołał parę lotów m.in z Poznania do Antalya.a ja lecę z nimi 21.05 :/ ostatnio flota im sie znacznie powiekszyla a tu taki psikus.
    • Czesc mam pytanie do osob ktore byly w kapadocji i korzystaly wycieczki "lot balonem nad Kapadocją". Ile to kosztuje, jak dlugo to trwa itd. Za wszystkie info dziekuje
    • Witam! Parę osób na tym forum zna już godziny lotów do Turcji z BP Itaka. Dajcie namiary, gdzie mogę to sprawdzić. Lecę w czerwcu z Katowic do Antalya.Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam
    • Hej mam dylemacik nie wiem ktory lot wybrac ...tzn z jakiego lotniska ? ktory będzie najdogodnieszy Waszmy zdaniem tak abym jak najmniej stracila w pobycie? a więc tak: KATOWICE: LOT NR.: 4b Katowice od 13.06.07 do 03.10.07 Wylot z: KTW godz: 23:10 Przylot do: AYT godz: 02:45 Nr lotu.: XQ 385 Wylot z: AYT godz: 20:30 Przylot do: KTW godz: 22:20 Nr lotu.: XQ 384 KRAKÓW: LOT NR.: 9 Kraków od 06.06.07 do 26.09.07 Wylot z: KRK godz: 07:00 Przylot do: AYT godz: 10:30 Nr lotu.: XQ 3...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się