lot

(4 wyniki)
  • Do jutra Aeroflot oferuje przeloty waw-dlh-waw w rewelacyjnej cenie 1280zł niezła oferta co? pozdrawiam Krzysiek GG 154406
  • Witam, Czym lepiej lecieć do Delhi? Mam dwie rezerwacje. Roznica 500,- zł na korzyść aeroflotu. Możecie podzielić się doświadczeniami: obsługa, komfort lotu, jedzenie, przesiadki (Moskwa i Mediolan, bezpieczeństwo? Pozdrawiam Wimax ps. Lot do Delhi
  • Witajcie, mam dwa pytania: wybieramy się w styczniu na 3 tygodnie do Indii. Chcielibyśmy większą część pobytu spędzić w Kerali, a przylatujemy do Delhi. czy wiecie ile trwa podróż z Delhi do Kerali pociągiem? słyszałam opinie, że 24, 48 a nawet 100 godzin. Zdaję sobie sprawę, że nie da się w Indiach przewidzieć dokładnego czasu podróży, ale żebym chociaż wiedziała z dokładnością do 15 godzin:-) a drugie pytanie: czy jest jakaś szansa na tanie bilety lotnicze indyjskimi liniami l...
  • Hej, planujemy wyjazd na 2 tygodnie i zastanawiamy się nad trasą - nie chemcy do końca cały cten okres "biegać" z wywieszonym językiem i na koniec pobyć trochę na Goa. Wstepnie myślimy o Mumbaju, następnie planujemy Radżastan a więc samolotem do Udaipuru , potem samochód/autobus do Jaipuru na jakiś czas, ptem albo juz na Goa samolotem albo jeszcze na 1 noc Varanasi i dopiero Goa, a na koniec jeszcze Kochin ... - czy to ma sens ? Czy do Varanasi na 1 noc/2 dni wystarczy ? (samolotem) C...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się