lot

(6 wyników)
  • witam wszystkich,mam takie pytanie-czy ktoras z Was leciala moze Alitalia do Tirany? mam wykupione bilety i dopiero teraz wlasciwie zaczelam sie zastanawiac czy sobie poradzimy.w Rzymie bedziemy miec 2 godziny na nastepny lot?czy to mi wystarczy(podobno bagaz odbieram juz w Tiranie). a najlepiej mam na powrot-z Tirany laduje w Milan malpensa i musze sie przetransportowac do Linate Milan,na to bede miala 4 godziny,jak dzwonilam na linie alitali powiedzieli ze bagaz dopiero w Lon...
  • Witajcie. Mam pytanie czy ktos z was posiada numer do Albanian Airline bezposrednio. Niestety na ich stronie tylko maile mozna pisac na ktore nikt nie odpisuje. Mam bilet wykupiony na lot 28 maja a z tego co slyszalam to lot ma byc 2 dni pozniej ( inna osoba tez ma bilet na ten termin kupiony przez inne biuro podrozy)i oni wlasnie Tak ja poinformowali, moje biuro podrozy nic na ten temat jeszcze nie wie ale wole dmuchac na zimne, i sama z nimi porozmawiac i potwierdzic te...
  • chcialam sie dowiedziec jakie linie lataja do Albanii najbardziej interesuje mnie bezposredni przelot z UK i najtanszy bo BA zjadl z nas troche a jakie lataja jeszcze z Wloch noi czy z PL tos lata?
  • kupując bilety tych lini nie każdy czyta co tam nagryzmolą małym druczkeim i klika szybko "akceptuję warunki umowy" gdy kupuje bilet on-line w domu. Latam w sumie całe życie i zaliczyłam już kilkanaście lini lotniczych , jak dotąd volareweb nigdy mnie nie zawiodły...aż do tego tygodnia... Bez podania przyczyn i bez powiadomienia telefonicznego odwołano loty na trasie Mediolan- Wrocław i Wrocław-Mediolan. O samym fakcie pasażer dowiadywał się więc dopiero stojąc z walizką na lotni...
  • musze kupic swojemu facetowi bilet do polski ale nie wiem gdzie mozna by bylo najtaniej go kupic i skad najlepsze sa polaczenia z polska.prosze o odpowiedzi jezeli ktos wie..dzieki
  • Ponad 150 osób zostało rannych wskutek wybuchu amunicji w albańskiej bazie wojskowej niedaleko stolicy Albanii - Tirany - poinformowały albańskie władze. Jak oświadczył premier Albanii Sali Berisha, eksplozja nastąpiła prawdopodobnie podczas rozbiórki amunicji. Wybuchy trwają nadal. Mam nadzieje, ze wsrod rannych nie ma naszych znajomych, ktorzy sluzyli w tejze armii!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się