-
Czy jest jakaś strona, na której mogę wpisać kolejne etapy podróży i wyświetlą mi się kolejne loty? Przykładowo chcę Katowice - NY - Niagara - Miami - Cancun - Warszawa? I oczywiście z najtańszą ofertą? Czy jednak lepiej samemu szukać?
Słyszałam, że czasami cena biletu jest tańsza, zależna od dnia tygodnia. Chyba wtorek. Jest coś takiego?
-
Wlasnie dostalam email od Air Asia, ze zawieszaja loty od 01/04/2012. Mam bilery wykupione na 22 May 2012.
-
Witam. Czy ktos lecial liniami Air Asia do Kuala Lumpur i jakie bylo oblozenie lotu? Ja lecialam tylko raz i mialam dwie skrajne sytuacje. Lot do KUL byl oblozony w najwyzej 20% kazdy praktycznie mial 3 siedzenia do dyspozycji i mozna bylo spac cala noc. Natomiast w drodze powrotnej w calym samolocie znalazlam 2 miejsca wolne. Ten lot nie dosc, ze dwie godz. dluzszy to przy takiej ilosci ludzi byl masakryczny. Jakie byly Wasze doswiadczenia?
-
Witam,kto leciał tymi liniami do Tajlandii,proszę o relację.
-
dlaczego zeby leciec w fajne miejsca z Polski trzeba zawsze kombinowac?Kiedy w koncu u nas beda tanie i bezposrednie loty:(:(
-
Znalazłam przelot na skyscanner, najtańszy jaki teraz widzę na najblizszych kilka mcy to listopad za 2850 pln, wylot z niemiec z monachium, przez londyn i dalej mru (25 godz), powrót bezpośredni mru- monachium
Czy da się znaleźć coś jeszcze tańszego, moze wiecie o jakiś akcjach promocyjnych kiedy są?
Z jakiego ewentualnie lotniska europejskiego są w miare tanie loty? (z wygodnym dolotem z polski, dokładnie z krakowa)
I pytanie jeszcze odnośnie noclegów na miejscu, czy lepiej zarezerwować o...
-
Witam
Czy 2100 zl za lot Warszawa- Bali to okazja ? termin lipiec 2010.
Na forum było iż nawet za 1600 zł można dolecieć ale to w porze
deszczowej.
Rezerwować czy na tak odległe terminy jeszcze lepsze ceny się
pojawią ?
w jakim okresie mogę dostać się najtaniej w tej region świata ?
-
a gdzie informacja, że to tekst sponsorowany?
Już kolejny raz czytam o tanich lotach i w zestawieniu wystepuje tylko Wizz Air.
-
A do tej kwoty biletu trzeba dodac jeszcze 150% kosztow przelotu.Te podane linie to NAJDROZSZE latanie na swiecie - kto czest lata to sam mi racjs przyzna.PISZCIE PRAWDE O CENACH PRZLOTU A NIE TYLKO ICH CENY !!!!
-
Co za debil pisał ten artykuł? Na przykład: Wrocław - Dusseldorf 3 grudnia 17:40 - 19:00. Przesiadka na samolot do Cluj-Napoca o godz. 15:20, czyli to już chyba następny dzień. I już z weekendu tracimy piątek i sobotę na przeloty. Ale najlepszy jest powrót - 3 grudnia!!!
-
A ja polecam strone www.airportsbase.com
Wbrew nazwie nie tylko o lotnictwie ale tez podróżach.
Tysiące linków w tym wiele do sympatycznych małych miejscowości czy na poludniu Włochy,Chorwacje,Grecja.Liban czy na północy Alaka,Yukon,Norwegia czy daleko new Zealand,Mauritius,Falklandy i wiele innych.
Dłuższa lektura daje obraz jak piekny jest świat
-
Witam,
Czy ktoś ostatnio latał na trasach wewnętrznych w Birmie / Rangun - Mandalay -
Bagan - Inle /. Jakie są orientacyjne koszty, dostępność i wrażenia z lotów?
Nie bardzo można w necie znaleźć ceny tych lotów. Dzięki za info.
-
Jak tanio dostać się do Bangkoku??
-
Jak zarezerwować bilety w dwie strony, kiedy miasto wylotu do Polski ma byc inne niz przylotu? Warszawa-Bombaj, New Delhi-Warszawa? Na stronkach sprzedających bliety nie ma takiej opcji...
-
Witam, na koniec maja mamy wykupioną wycieczkę do Grecji z biura
podrózy Triada, ciekawi mnie co będzie jak do tego czasu będą dalej
odwołane loty z powodu wybuchu wulkanu w Islandii. NIby może to
potrwać kilka dni, a może nawet kilka tygodni. Czy zmienią termin
wycieczki, czy oddzadzą pieniądze?? Orientuje się ktoś jak to
wygląda??? mamy już całą kwotę zapłaconą za wycieczke.
Przecież teraz są jakieś wycieczki do Egiptu itd, orientuje się ktoś
czy ludzie powylatywali?????
Z gó...
-
Niech płacą za dzieci, to terroryści islamscy nigdy nie wsiądą do samolotu, bo nie będą mieli pieniędzy na zapłacenie za dziesięcioro dzieci.
-
Czy wie ktos moze jak dotrzec z Warszawy do Sao Paulo?? Nie znalazlam w sieci
zadnego polaczenia na tej trasie...nawet z przesiadka. Moze ktos z was wie
jak tam dotrzec i ile circa bedzie to kosztowac?? A moze ktos wie cos o
lotach w druga strone... chce odwiedzic kolege, a on bardzo chce przyjechac
do mnie...tyle, ze problemem jest cena!!
-
Jak po internecie znaleźć rzeczywiście tanie bilety lotnicze do Madrasu lub okolic. Jak najbliżej do Pondicherry. Gdy wypisuję tanie latanie , to pokazują się bilety za prawie 5 tys. zł. czy taniej nie można?
-
reklama jak nic... nie macie wstydu
-
Dwa dni temu GW zamiesciła artykuł "Eurowings stworzy tanią linię lotniczą"
www1.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,943621.html.
Pomimo faktu że te line obecnie lataja do Polski ich tani odpowiednik
prawdobodobnie NIE BEDZIE.
Dlaczego? Czyżbyśmy byli zbyt bogaci ;-).
Dotakowo w artukule wspomniany jest fakt że irlandzkie linie RyanAir (również
tanie) odbyły rozmowy z przedstawicielami Portów Lotniczych.
Tu cytuje "Irlandczycy proponowali trzy loty dziennie i zapewnienie kulejącym
lot...