lot

(108 wyników)
  • Jakież było moje zdziwienie , gdy na jakims forum przeczytałam o zawieszeniu lotów do Aten od listopada do marca, a ja miałam wykupiony lot na święta wielkanocne. LOT nie poinformował mnie w żaden sposób,nie miałam też mozliwości przeniesienia np. na weekend majowy, ani na inną destynację w Europie. A więc jesli ktoś z was zarezerwował to proszę sprawdzić swoją rezerwację.
  • Witam, Czy ktoś jest zorientowany kiedy pojawi się rozkład lotów na stronie Grecosa? TUI, Wezyr oraz Itaka już od dawna podają godziny lotów. Tak, wiem że godziny mogą się zmienić ale chciałabym poznać chociaż linie lotnicze.
  • Poruszam temat wałkowany już nieraz: loty czarterowe,czyli robią z nami ,co chcą...Właśnie dostałam info od ,że wczorajszy lot Wrocek-Rodos z godz. 20 25 odbył się o 02 25.To jakiś koszmar(sic!). Czy ktoś leci za tydzień 10.06. z Wrocka?Jeśli tak,czy ma jakieś nowe wiadomości?Od Rainbow dowiedziałam się tylko ,że ,jak zwykle potwierdzenia godzin na 2 dni przed wylotem.Super i 6 godzin na lotnisku,jak wczorajsza wiara:(
  • gdzie mozna sprawdzić jakim samolotem będzie się leciało znając numer lotu... szperam i szukam i cholera ....bez efektu... proszę o pomoc, dziękuję
  • Witam, oglądam oferty i strasznie drogo. Znalazłem tanie loty na tej stronie na fb www.facebook.com/pages/promocyjneLotypl/201435216546423 ale też nie jest tak tanio jak na wyspy kanaryjskie czy nawet do Maroko. Macie jakiś tanie opcje? Coś do polecenia. Pozdrawiam rating
  • Czy ktoś już pisał skargę do biura podróży ? Zgodnie z rozporządzeniem UE należy się nam odszkodowania w kwocie 400 euro. Może jest ktoś kto leciał tym lotem ?
  • a juz dzis mialo byc tak pieknie... samolot mial wystartowac o 14.55, o 14.30 poinformowano nas ze samolot ma problemy technicze i opoznienie 30 min. Po 30 minutach oglosili ze samolot nadal nie moze wystartowac i przesuneli lot o kolejne 30 min. Nastpnie poprosili o godzine czasu. Na koniec, po 17.00 lot odwolali;( buuuu... czy to normalne zjawisko czy tylko ja i 158 innych pasazerow mielismy pecha?
  • sledze na stronie lotniska wyloty wakacyjne i lot warszawa heraklion lo 6747 wczoraj opóźniony start o ponad 2 godziny wyleciał zamiast o 14 to po 16 a dzisiajszy przylot z heraklionu do warszawy lo 6748 miał ladowac o 6 juz jest podane opónienie na 6.40 (jak na razie) czyli jak zwykle :-( trzeba sie nastawic w "wysokim sezonie" na kilka dodatkowych godzin na lotnisku.
  • Witam i o pomoc proszę, otóż postanowiliśmy w przyszłym roku wybrać się do Grecji. Będzie to nasza pierwsza podróż do tego kraju i pierwsza wyprawa samolotowa-do tej pory poruszaliśmy się samochodem , więc nie bardzo mamy rozeznanie w tej materii... Wybór miejsca pobytu uzależniamy od możliwości tanich przewoźników, czyli najpierw port docelowy -a później dopiero kwatery. Bardzo prosimy o pomoc tych, którzy już w ten sposób "kombinowali". Serdecznie pozdrawiam , Adrian
  • Mam pytanie do osób które wykupiły w TUI wakacje na wyspie KOS z wylotem z Warszawy w dniu 11.06 odnośnie zgodności godzin/pory wylotu podanych przy dokonywaniu rezerwacji w umowie z godzinami/porą wylotu podaną na voucherach. Kupowałam wakacje w grudniu i mając możliwość wyboru pór lotu (11.06. z Warszawy lecą na Kos dwa samoloty i dwa samoloty potem wracają do W-wy) wybrałam pierwszy samolot poranny - tak żeby być na wyspie przed południem a lot powrotny późniejszy tak żeby przedłużyć p...
  • Dobra wiadomość dla mieszkańców Krakowa. Od kwietnia irlandzki przewoźnik będzie latał z Balic z na wyspę Kos...
  • Witam Wracając z Heraklionu w sierpniu, jestem pewna, że widziałam loty wizzair z Katowic - ale teraz nie ma ich w ofercie - czy to tylko były loty sezonowe, a jeśli tak, to kiedy się ich spodziewać? Może ktoś coś wie na ten temat? Miło by już było zaplanować cieplutką plażę :)
  • Prosze powiedzcie mi jak wyglada lot samolotem z dzieckiem, czy moze odczuwac klaustrofobie? Slyszalam ze prosto do samolotu mozna przejsc przez taki jakby rekaw zamiast schodkami czy to zalezy od charterow? Czy w samolocie jest troche rozkladany fotel zeby dziecko moglo kimnac? Lecimy pierwszy raz i az sie denerwuje.
  • tak z ciekawosci pytam, ma ktos jakies informacje co sie działo na lotniskach w zwiazku z planowanym dzisiejszym strajkiem? jak sie biura zachowały w tej sytuacji?
  • W czerwcu pierwszy raz bede leciec do Grecji. To moj moj pierwszy lot w zyciu. Jak to jest?Jak sie przygotowac? Niektorzy mowią,ze nie wsiadą do samolotu nigdy,bo sie boja.A ja nie wiem,czy sie boje, wiem za to ze chce zobaczyc Grecje tak tu pieknie opisywana:) Wlasnie owo forum zarazilo mnie tym krajem i wybieram wlasnie Krete w podroz poslubną. Mozna nie wiedziec,czy sie boi czlowiek lotu?:P No bo skad mam miec tą pewnosc,skoro nigdy nie wsiadalam nawet na lokalne zwiedzanie miasta ...
  • Nic nie rozumiem...... ecco zadzwoniło z informacją że odwołują lot na 15 lipca i niestety zostaję bez wycieczki. W ofercie na ich stronie ta data nadal widnieje :) Ktoś może mi to wyjaśnić?
  • Lecimy na Rodos w polwie lipca wylot 1:55 na miejsu 5:20.Powrot 23:20 i tu zaczynaja sie schody,poniewaz doba hotelowa konczy sie o 12.Pani z Neckermana pwiedziala ze bedziemy musieli na miejscu wykupic pol doby bo o 12-stej zostaniemy bez okoju ,jedzenia i picia- a do wylotu zostanie 12 godz!!!Moze ktos juz byl w takiej sytuacji- czy biuro Neckermann tak traktuje swoch klientow-jak o wyglada w praktyce?
  • W dniach 3.06 i 10.06. orbis odwołuje loty z Katowic na Kretę. Mieliśsmy opłacony lot z Katowic w dniu 3.06 i został zminiony na wylot z Warszawy. Nie wiem jak z innych miast. To tyle w formie informacji.Jeżeli ktoś wie cos więcej to proszę o wpis.
  • Interesuja mnie opoznienia w lotach. Czy spotkaliscie sie z opoznieniami jak lecieliscie na Rodos z Aegan Aerlines (Grecos)? Slyszalam ze loty na Rodos z Centralwings maja nieziemskie:) opoznienia. Czy to prawda?
  • Mam pytanko.. Czy jesli triada ma planowane dwa loty: poranny i popoludniowy do tego samego miejsca, to znaczy, ze ludzie, ktorzy przylecieli rano musza czekac na tych z "drugiego rzutu" i potem pakuja wsyztskich w autokar? Czy tez autobusy sa dwa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się