Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      lot

lot

(264 wyniki)
    • kto leciał do Hurghady z sun fun z w-wy teraz albo leci za jakis czas? o której mieliście lub macie wylot? ja mam napisane że 14 lipca o 16,40 ale patrzę, że np dziś lot jest z okęcia po 19 tej, czy znów opóźnili?? może ktoś leci w najblizszym czasie, czekam na odpowiedź
    • Do utworzenia tego watku sklonil mnie news z tvn24 www.tvn24.pl/izraelski-przewoznik-wstrzymuje-loty-do-kairu,277148,s.html Do tej pory myslalem ze zadnych lotow pomiedzy Egiptem i Izraelem nie ma. Tu wynika ze byly do Kairu. Czy jeszcze do jakichs miast byly loty?
    • Dzisiaj podano informację, że loty Warszawa- Kair zostają zawieszone od 31 marca 2013. Szkoda... :-(((
    • Witam Mam pytanie czy ktoś się orientuje z jakimi BP lata Wezyr z Katowic do Hurghady ? Szukałem wchodząc na loty innych BP z Katowic do Hurghady, ale jakoś żadne się nie pokryły z lotami Wezyra.
    • Rosja wstrzymuje wszystkie loty czarterowe do Egiptu poczawszy od 20 listopada. Powodem sa zblizajace sie wybory i niski poziom bezpieczenstwa w Egipcie. Decyzje te podjeto po konsultacji z egipskimi tour operatorami. Tekst w j. angielskim, ale kto chce to sobie przetlumaczy. Russia stops Charter flights to Egypt as from this Sunday Wednesday Nov 16, 2011 - 00:01 SHARM EL-SHEIKH, Egypt: Russian flight organizers decided to stop charter flights to Egypt [b]starting November 20 until...
    • Dziadowski EXIM zmienia loty,tlumaczac idiotycznie o zlej woli Egipcjan,ich lotach,ich czarterach-25 pazdziernika lot z GDANSKA jest opozniony o 11 godz.PRZESUNIETO godzine wylotu z 10-30 ,na 21-30.CZY ktos wie jak poskromic tych oszustow????CALY dzien do tylu, a zyski dla tej dziadowskiej firmy ogromne!!!!
    • Slyszal ktos ze necerman wznawia loty dopiero od 1kwietnia? jestem zalamana bo lece akurat 1kwietnia:/ wybiera sie tez ktos?
    • Właśnie dzisiaj dostałam tel. o odwołanych lotach do Marsa Alam na cały sezon letni z biura TUI. Alternatywy brak. Pani z biura jako powód podała brak chętnych do wyjazdu w tamten rejon. Ktoś jeszcze? Oddadzą nam zaliczkę, którą wpłaciliśmy kilka mieś temu:-( Czy w tej sytuacji mamy jakies prawa do roszczeń, w końcu cały nasz plan wakacyjny runął z hukiem...
    • LOT wreszcie poszedł po rozum do głowy i zaczyna latać do Kairu i to za cenę niższą niż przelot czarterowy ok. 1200 zł w dwie strony ( z wszystkimi opłatami). Loty beda z tego co widze 2x w tygodniu - dla mnie to świetna wiadomość, może dla niektórych z Was też :)
    • Może ktoś pomoże. Mi ze względu na wiek jakoś już nie idzie. Szukam rozkładu lotów linii AMC,konkretnie z Gdańska. Nie mogę nic znaleźć. Może ktoś sprytny w tym temacie będzie tak uprzejmy...
    • Czy miał ktoś okazję lecieć balonem nad Luksorem? Będę miała taką możliwość, ale wiadomo.. to trochę kosztuje 100 USD, podzielcie się wrażeniami-czy naprawdę warto się na to zdecydować?:)
    • I czy jezeli leci sie po prostu samolotem do Egiptu jak bardzo trzeba znac adres miejsca do ktorego sie czlowiek udaje? Mam wrazenie ze zalezy im tylko na oplacie za wize. bo chce leciec a pozniej tam samemu sie zakwaterowac.
    • Jak podaje tvn loty z Kairu zawieszone na 12 godzin,na razie linie egipskie.....
    • Jakie sa Wasze pomysły na te 4 godziny lotu?
    • W przyszłym tygodniu lecę do Sharmu z Rainbowa. W rozkładzie podana jest godzina wylotu na 12.30, a na miejscu samolot ma być o 18.30, czyli 6 godzin lotu ... Czy to coś nie za długo?
    • Przygotuj sie na międzylądowanie w Poznaniu. Właśnie się dowiedziałam, że pomimo umownych ustalen miedzyladowania miało nie być to będzie. Wiem, że biura moga zmieniać godziny lotów i pierwszy dzien i tak się liczy jako całość nawet jeśli wylot przykładowo jest o 23:55, no i że pierwszy i ost. dzień przewidziane są na podróż. Ale zastanawia mnie taka rzecz. W umowie mam pobyt na 7 nocy, ale lecąc z GD o 21, z międzylądowaniem w Poznaniu, jestem w HRH o 4 rano + transfer do h...
    • Witam, Czy ktos wie dlaczego został odwołany dzisiejszy lot do Hurghady liniami Enter Air? Dodam tylko, że inne linie w to samo miejsce wyleciały zgodnie z planem.
    • Od czego te zmiany są uzależnione? Termin wypoczynku 18.12.2009 - 25.12.2009 Hurghada Rezerwacji dokonałam 28.10.2009 Lot liniami Lotus Air wylot z Gdańska godz. 20:45 powrót 16:00 [b]I zmiana [/b]- Po kilku dniach, zmiana lini lotniczych na Air Memphis, godzina wylotu 07:15 dołączono międzylądowanie Poznań, powrót linie Lotus Air godz. 16:00 [b]II zmiana [/b]- kolejne kilka dni i wylot Air Memphis 18:15 międzylądowanie Poznań, powrót Lotus Air godz.16:00 [b]III zmiana [/...
    • jak długo trwa lot Gdańsk - Hurghada lub Sharm?
    • Obiło mi się o uszy coś o możliwych lotach balonem w Egipcie. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Tzn. gdzie i za ile :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się