lubicz

(20 wyników)
  • Słuchaj, tleniona pucułowata krówko: napisz nam w punktach: 1. jakież to TY skonczyłas studia 2. czemu Rysio toba pomiata i wybiera świetlicznake 3. czemu po 3 dziecku nie zrzuciłas nadwagi 4. czemu dajesz soba pomiatac rodzicom dzici z zespołu arlekin? 5. czemu nawet ta czesia jest bystrzejsza od ciebie? 6. czemu chodzisz z jakąs wieśniacka apaszka na szyi - i to w każdym odcinku 7. czemu rysio nie pozwalał ci pzrez długie lata iśc do pracy? tak sie nam tu popisujesz swoja niezal...
  • Co się tak uparliście na to forum?
  • Dajcie sobie spokuj i opuscie to forum. Chyba cos z wami nie tak wiec pragne przypomniec ze jest to forum o Urodzie i wasze teksty nikogo nie interesuja, tylko tu zawadzacie. Jesli chcecie sobie porobic jaja to zapraszam na lamy innego forum.
  • doradźcie mi proszę fryzjera, który z długich, nieukładajacych się drutów z fatalnie odrastąjacą grzywką zrobiłby porządną fryzurę? dodam że poszukuję w Warszawie :))
  • Że niby ubliżam Julce.A co juz zapomniała jak Julka tu wszystkim ubliżała? Nie napisałam jej nic niegrzecznego,ani ordynarnego,ani ją nie wyzwałam.A ona tu swego czasu wyzywała wszystkich od szmat, k.. i tym podobnych.Zdziwiłam się tylko,że ktos ją zechciał.A same twierdziłyście,że ona buja z tym mężem i dzieckiem,bo tak naprawde ma 16 lat.I co ? A Anexxa to nawet chciała mnie zabanować ! Za co ? tak samo pisze jak wy,jestem grzeczna ,nikomu nie ubliżam ani nic.Tylko podobno nie mo...
  • No jakżeby inaczej ,oczywiście Rooda.Wie wszystko na każdy temat,twierdzi że piszę z Niemiec,nie prawda kochanie-pisze stąd z Polski, każdemu przypierdala.To wszystko z kompleksów,kochani tylko i wyłącznie.W realu Rooda nie robi nic interesującego, poza parzeniem kawy w Springerze więc stąd to szarogęszenie się tutaj.Biedną Joasię 8 posądziła,że jest mną, Srajdę też uważa za jednego z Lubiczów.Nieprawda kochani,ja to ja a mój mąż Rysiu to Rysiu.I piszemy z Polski z Warszawy-Ochot...
  • Dzieci śpia to sie upiliśmy winem.A co ,nie wolno?
  • Dziewczyny czy wiecie jakiego koloru farby nalezy uzyc zeby wyszly takie jasne pasemka na Ciemnych wlosach,polecicie cos?jakis rozjasniacz czy co?dziekuje z gory:)
  • Wypróbowałam w Inie i już nie mogłam się oprzeć, aby go nie kupić. Cudownie wydłuża i podkręca. Zdecydowałam się na granat (jeśli chodzi o czarny wciąż pozostaję wierna YSL Effect Faux Cils - na romantyczne wieczory przy swiecach...), a mój poprzedni tusz HR znalazł miejsce w koszu. Dziewczyny, bardzo, bardzo polecam!
  • ....jawnie i z premedytacją, psując mi tym opinię na forum. Takim praktykom mówię stanowczo "nie" - nie pozwolę by ktoś mnie obrażał i prezentował swoje durne poglądy przed czyteklnikami forum w moim imieniu. Co prawda bywam tu rzadko, ale bywam i chcę, by wszystkie czytelniczki wiedziały, że krasnoludek 1 - czyli ja i krasnOludek to dwie odmienne osoby! Proszę to wziąć pod uwagę czytając posty. Zresztą domyślam się, że to sfrustrowana osoba, która poczuła się dotnknięta ana...
  • witajcie, gdzie dokładnie jest opisywany w któryms z wątków lumpeks na pabla nerudy? Ja mieszkam niedaleko (chomiczowka) i nie wiem gdzie to jest:( a jesli chodzi o ten na stokłosach - jaka todokłądnie ulica? Nie jezdze metrem, wiec nie bardzo znam sie na przystankach. pzodrawiam i licze na wasza pomoc ka
  • Gosc A(4)

czy ja juz mam paranoje? otworzylam dwa posty goscia A - a tam nic. czy ktos w ten sposob nie rozsyla jakichs wirusow? z gory sorry jesli to nieprawda, ale ostatnio "przezylam swoje" z wirusami.
  • rewanż(8)

drogie forumowiczki poradżcie! Mam problem z rewanżem za uprzejmość. Jakiś czas temu poprosiłam mojego nowego sąsiada o przywiezienie mi z niemiec jednego opakowania płynu. Przywiózł, ale nie chciał wziąć pieniędzy za zakupiony towar (nie mówiąc o dodatku za fatygę). Mało tego, przywiózł dwa opakowania co na moją informację musiało kosztować w sumie 25-30 marek. Jak mam się zrewanżować? Nie wiem czy kupić mu coś (co?,23-letni mężczyzna), czy może jego żonie (to właśnie ją znam le...
  • dziewczyny, co wy takiego napisalyscie w moim watku ze zdjeciem zdzichy, ze wywalili go nawte z oslej? szkoda, ze adminom nie przeszkadza zdzicha pisujaca pod setka nickow, tylko jej foto. dla zainteresowanych podziwianiwem piekna w czystej postaci zamieszczam link ze zdjeciem ta blondyna w cynglach po lewo od calujacej sie pary to ona. www2.gazeta.pl/img/forum/forum2.jpg ktoras z was pytala mnie skad wiem ze to zdzicha. wczoraj nie zdazylem napisac bo szedlem na impreze ale d...
  • Czy w każdym sklepie kosmetycznym dostanę próbki kosmetyków? A jak jest w aptekach? Pa!
  • Co 3 minuty nowy temat, i co jeden to bardziej zajmujący. Złociutkie, nie piszcie tyle bo nie zdążę przeczytać wszystkich porad!
  • Czy powinnam nosić kominiarkę?
  • choc przyznam ze niektore lubicze-nia sa nawet smieszne. Free tip for you ladies : walczcie jego bronia i osmieszajcie go - to sie wyniesie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się