Gość: mala IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.01.03, 22:17 Dziewczyny czy wiecie jakiego koloru farby nalezy uzyc zeby wyszly takie jasne pasemka na Ciemnych wlosach,polecicie cos?jakis rozjasniacz czy co?dziekuje z gory:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rychu-lubicz Re: Hanna Stach-wlosy 12.01.03, 22:40 Ty, a kto to jest Hanna Stach?Może jakaś laska?Czy kaszalot? Rychu Lubicz Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Hanna Stach-wlosy 12.01.03, 22:42 nie wiem, kto to jest hanna stach, ale pasemka jasne na ciemnych wlosach uzyskuje sie najpierw zdejmujac kolor z wlosow, a potem najczesciej farbujac na okreslony odcien blondu - po samym zdjeciu pigmentu wlosy beda najpewniej zolte. robienie tego w domu jest, moim zdaniem, rownie ryzykowne, jak rosyjska ruletka, a nawet bardziej - prawdopodobienstwo stworzenia czegos calkiem niechcianego, co potem naprawi za grube pieniadze fryzjer, jest wysokie. lepiej wiec od razu udac sie do fryzjera. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu-lubicz Re: Hanna Stach-wlosy 12.01.03, 22:44 O Anexxa, zrobię se tak wg.Twoich instrukcji, to dopiero laski na mnie będą lecieć!A potem opiszę swoje przeżycia na forum.Buhehehhehe! Rychu Lubicz Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Hanna Stach-wlosy 12.01.03, 22:47 znaczy, pojdziesz do fryzjera? jasne, dobry pomysl. i koniecznie opisz. zapis twoich odczuc bedzie cenny, zwlaszcza jesli to pierwsza w zyciu wizyta - mozesz dowiedziec sie wielu ciekawych rzeczy. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu-lubicz Re: Hanna Stach-wlosy 12.01.03, 22:50 Dobra, dawaj mi namiar na tego swojego Krzysia Wizjonera, chcę mieć coś takiego na głowie jak ten fagas z "Idola".Jeszcze Grażynkę i dzieciaki do niego przyprowadzę. Rychu Lubicz Odpowiedz Link Zgłoś
rychu-lubicz Re: Hanna Stach-wlosy 12.01.03, 22:55 Anexxa dziękuję, jutro dryndnę!A w końcu co z tą Hanną Stach ? Rychu Lubicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Hanna Stach-wlosy IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.01.03, 00:00 no bo z ta hanna stach to jest tak ze ona tez z "idola"-spiewa sobie... Odpowiedz Link Zgłoś