lublin

(3 wyniki)
  • Dostałam prośby na maila, żeby umieścić ogłoszenie w osobnym wątku, bo podobno umyka uwadze to z wątku o Lubliniankach. Mam przyjemność ogłosić, że Biuściasty Zlot odbędzie się w sobotę od 15.30 do 20.00 w Babim Lecie na ulicy Głębokiej 8a (www.babielato.com.pl). Za jedną osobę płacimy 10zł. W cenę ta wliczony jest catering - coś do picia i małe przekąski (typu koreczki, ciastka itp.) Jeżeli ktoś ewentualnie chciałby coś więcej to można wszystko dokupić w barku :). Prosiłabym równ...
  • Było już ogłoszone w wątku lubelskim, ale nie wiem, czy ktoś zwrócił uwagę. 7 marca 2009 mamy przyjemność zaprosić razem z Wariamiktoria Lublinianki na prezentację na temat działalności Lobby, zasad dobierania staników oraz brafitting. Spotkanie przeznaczone jest szczególnie dla osób nieuświadomionych, także zabierzcie ze sobą mamy, siostry i koleżanki :) Spotkanie odbędzie się w BabimLecie, startujemy od 15 kończymy ok. 18. W brafittingu będzie pomagała nam pani Monika ze sklep...
  • W końcu się udało :) Zapraszam do nowego sklepu z biustonoszami w szerokiej rozmiarówce. W ofercie Curvy Kate, Panache, Freya, Dalia. Obwody od 60, miseczki do K. Adres sklepu to Al. Kraśnicka 34 (odcinek między ul. Zana i Boh. Monte Cassino, na przeciwko Zeto). Godziny otwarcia - poniedziałek 11-18, wtorek-piątek 10-18, sobota 10-14. Otwarcie w sobotę, 30 maja. Zapraszam serdecznie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się