Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      lublin

lublin

(10 wyników)
    • szukam fajnego secondhandu w lublinie, miejsca gdzie można znaleźć ciekawe rzeczy... pomożecie? :)
    • czy kazda pralnia chemiczna przyjmie mi futro? czy pranie go nie zniszczy? wiecie gdzie w lublinie moge oddac futro i ile to mniej wiecej moze kosztowac? najblizej mam 'prime', ale nie chce oddawac w ciemno, futro bardzo mi sie podoba, i nie chce go zniszczyc
    • znacie moze jakies ciuchlandy w lublinie, gdzie mozna kupic jakies fajne ciuszki. ubieram sie i w drogie markowe rzeczy, ale kupuje sobie takze najczesciej dodatki w ciuchlandach. czasem mozna trafic na swietne rzeczy
    • witam od pazdziernika przeprowadzam sie do lublina,do tej pory mieszkalam na slasku a tu wszytskiego pod dostatkiem:) w lublinie w zasadzie nigdy w zyciu nie bylam,ale slyszalam ze to dosyc przyjemne miasto pod wzgledem atmosfery,duzo mlodych ludzi itd. ale do rzeczy - czy ktoras z was jest z lublina i moglaby powiedziec czy znajde w tym miescie jakies fajne sklepy z ubraniami? jakies Reserved przynajmniej? nie chcialalbym jezdzic raz w miesiacu na zakupy do warszawy,ale obawiam sie ...
    • jak w temacie, znacie jakies fajne sklepy z ciuchami/ butami/ torebkami w zzamosciu i lublinie mi sie jakos pomysly skonczyly a musze sobie zrobic zakupy na zime (buty, kurtka, torebka)
    • niedlugo bede w lublinie i bede miala 1 (jeden!!) dzien na zakupy jakie centra handlowe polecacie? znam tylko olip, ale wiem, ze cos sie mialo budowac na Lipowej, przy Krasnickiej i na felinie. Czy te inne centa sa otwarte czy w budowie? moze sa jakies ciekawe skupiska sklepowe przy makretach? dzieki za pomoc:)
    • Obłed jakis- na stronie plazy nie ma kontaktów do sklepów- gdzie szukac?
    • Dziewczyny czy widziałyscie gdzies moze takie buty tylko ze w kolorze czarnym? Chodzi mi o sklepy w Warszawie lub w Lublinie, chociaz wiem ze z tym drugim to gorzej;D Pozdrawiam:) img247.imageshack.us/my.php?image=4310337x600eo2.jpg
    • witam, czy mozecie polecic mi jakas naprawde dobra pasmanterie w lublinie? chodzi mi przede wszystkim o dodatki do wykonczenia sukienki (poszukuje tasmy obszytej koralikami/krysztalkami/cekinami)
    • hej gdzie w Lublinie sprzedają ubrania vila (w szczególność chodzi mi o spodnie-są bardzo podobne do river island a o ile tańsze). Był sklep w domu parysów ale chyba zlikwidowali 9albo jest remont). Może jest gdzieś jeszcze jeden??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się