lublin

(6 wyników)
  • czy jest tu ktos z bulimia z lublina? może jakbyśmy sie spotkali i pogadali byłoby nam lżej? bo mi na pewno... :(
  • Zapraszamy na grupę wsparcia AB działającą od wielu lat przy Klinice Psychiatrii (w ramach NFZ). Spotkania odbywają się na terenie Przychodni raz w miesiącu - zwykle w pierwszą sobotę miesiąca. Nie trzeba zgłaszać wcześniej swojego uczestnictwa ale żeby upewnić się co do daty najbliższego spotkania można zadzwonić do rejestracji w Przychodni: 81 743 83 82. Adres: ul. Głuska 1.
  • Czesc mam bulimie jest mi ciezko bo nikt o tym nie wie potrzebuje kogod do wspolnej walki motywowania sie rozmow chce pokonac to gowno!! Nie chce byc juz z tym sma
  • czy wiecie, gdzie, oprocz abramowic, pomagaja osobom z bulimia???? z gory dzieki za pomoc.
  • była moze któras z was w abramowicach?słyszałam,ze nie jest tak przyjemnie ale chciałabym wiedzieć troszke wiecej
  • Grupa wsparcia działa w Klinice Psychiatrycznej na Odziale Nerwic i Zaburzeń Odżywiania. Spotkania odbywają się w każdą pierwszą sobotę miesiąca od godziny 10.00. Wszyscy są mile widziani - można tam dowiedzieć się gdzie szukać fachowej pomocy i jak sobie radzą z tą chorobą inne dziewczyny. Wejście do kliniki znajduje się od ulicy Głuskiej (szukajcie odziału A).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się