Forum eDziecko edziecko Wcześniaki
ZMIEŃ
      lublin

lublin

(4 wyniki)
    • Dziewczyny,czy znacie dobra poradnie leczenia zeza w Lublinie?moze byc prywatnie ale lepiej na NFZ... Daniel 24tc,660g- 13.09.09 naszmalypudzianek.smyki.pl
    • mam dyboru DSK, JACZEWSKIEGO,SŁUCHMED CHODZKI i może macie jakies doświadczenia i mi podpowiecie co mam wybrać.
    • Hej dziewczyny u Filipka nie będzie tak prosto jak myślałam,byliśmy na tracheoskopii czyli doktor operacyjnie zaglądał w krtan Filipkowi i okazało sie że Fifi ma zwężenie podgłośniowe krtani i zdięcie go z rurki tracheostomijnej będzie problemem w związku z tym szpital w Rzeszowie skierował nas do kliniki w Lublinie do pani profesor Grażyny Niedzielskiej jeszcze nie mam umówionego spodkania lecz chce tam pojechac odrazu po świętach aby oczywiście jak najwcześniej rozpocząć jakieś ...
    • Dziewczyny, a może by tak zorganizować spotkanie razem z dzieciaczkami jak tylko zrobiłaby się troszkę ładniejsza pogoda. Można by było wybrać się do Saskiego, albo gdzieś, spotkać się , pogadać.Co Wy na to? Czy są chętne mamy? (Już wiem, ze 3 mamuśki łącznie ze mną są za, czy ktoś jeszcze się przyłączy?) Pozdrawiam i czekam na propozycje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się