lublin

(47 wyników)
  • Kompletnie nikogo nie znam z lublina jak i z osob od "siebie" ktore tam się wybierają. Z tej okazji :P szukam jakies jednostki do wspolnego poszukiwania lokum lub tez zbudowania przestronej ziemianki .. jak nic z dachem tradycyjnym się nie znajdzie;P
  • AM LUBLIN(17)

czy wyniki z am lublin będą ogłoszone na stronie uczelni, czy trzeba do nich jechać:/?dzwonił ktoś do nich i ma jakieś info?
  • czy na am do lublina deklaracje skladaja wszyscy czy tylko ci ktorzy sie dostali?na stronie www sa napisane sprzeczne info na ten temat :/
  • Kto z Was wybiera sie w tym roku na weterynarie do Lublina?
  • Ktoś może wie ile osób do tej pory złożyło podania na kierunek lekarski na am lublin? Ile wy macie mniej więcej punktów. Ile osób z waszej szkoły składa podania na lekarski na am lublin?
  • AM lublin(11)

dlaczego am lublin wymaga takie idiotyczne procedury rekrutacyjne? ilez to sie trzeba ochodzic zeby skompletowac ta teczke.jakies zaswiadczenia od kosmicznych lekarzy...te koperty znaczki...zaswiadczenia o przystapieniu do matury itd.dlaczego wszysctkie inne uczlnie sa normalne>? no nic.mniejmy nadzieje ze mniej osob w zwiazku zz tymi utrudnieniami skusi sie na ta uczelnie:D
  • podobno sa juz wyniki na AR lublin, ale kiedy będa one w necie?? kto z was tam skladal papuery,a na co, dostaliscie sie , wiecie juz. ile pktów??? pa!!
  • hej mam prośbe jeśli jest tu ktoś kto dostał sie na technologie żywności niech sie odezwie ; dostało sie chyba 150 osob a nie moge znalezdz nawet jednej:( pozdrawiam
  • luuudzie,szuka ktos mieszkania albo wpollokatorki albo i dwoch????piiiiszcie cos!;-)
  • Czy na am lublin liczą się wyniki tylko z poziomu rozszerzonego, czy też z podstawowego? Czy ktoś może wie ile osób do tej pory złożyło podanie na kierunek lekarski na am lublin? piszcie wasze przewidywane wyniki.
  • co Wy byście wybrali, bo uczelnie są chyba na podobnym poziomie ??
  • Ludzie, czemu wy wszyscy piszecie ze macie z rozszerzonej biologii chemii i nie tylko po 90 pare %,a juz ponizej 80 to sie nie zadarzaja.A ja wczoraj bylam w Lublinie.I co przekonalam sie jakie sa wyniki, ludzie maja tam na farmacje i na lekarski po 20,30 do 50 %.Ja mam okolo 70 i kobieta ktora przyjmowala dokumenty powiedziala ze to dobry wynik...a cala reszta...po co tak oszukiwac wszystkich wokol i przede wszystkim samego siebie...Pozdrawiam
  • Co tak cicho z przyszłymi studentami LUBLINA.
  • kto idzie na am lublin? podajcie wyniki z poziomu podstawowego i rozszerzonego z biologi, chemii, fizyki
  • no ajke isą jutor z koelzanka wynajmuje tam stancje.. da sie przezyc bez pobicia i kradziezy rok :)
  • ja mam :) jestem szcześliwa bo w sume w centrum - głęboka - a jak Wy?? Jak Wam idzie a jak juz meiszkacie to gdzie???/ moze ktośna mojej ulicy hehe :D meiszkam z kumpela wiec bedzie wesoło a jak u was??????
  • ktoś sie wybiera??moze na towaroznastwo?? ile macie pkt??
  • bo ja bym tam bardzo chciała isc ale chyba bedzie cięka sprawa z dostaniem sie.Wiecie o co chodzi nie zabardzo mi poszła ta nowa matura.
  • Czy trzeba potwierdzić do wtorku ze się chce iść na lekarki na tą uczelnie czy też nie? W liście pisało tylko że do końca sierpnia musisz oddać tą ankietę????????
  • Na co jeszcze składaliście poza AM? Czy w razie dostania się na AM zrezygnujecie z innych kierunków?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się