Forum Kultura Forum Słowiańskie
ZMIEŃ
      macedonia

macedonia

(3 wyniki)
    • Kolejny slowianski kraj bedzie muzulmanski??? www.euroislam.pl/index.php/2010/04/wahhabici-zakorzeniaja-sie-na-balkanach/ Wahhabici zakorzeniają się na Bałkanach Arabia Saudyjska przekazuje setki milionów funtów islamistom z Bałkanów, część tych pieniędzy przeznaczona jest na rekrutację bojowników jihadu w Afganistanie. Według oficjalnych źródeł Macedonii, islamski fundamentalizm ma na celu destabilizację Bałkanów. Bezpośrednie wahabickie i salafickie frakcje sp...
    • Sława! Tu link do wyników wyszukiwarki hasła: Macedonia wiem.onet.pl/wiem/fts.html?q=MAcedonia&szukaj.x=27&szukaj.y=10
    • Szwendając się wakacyjnie trafiłem w przedziwną okolicę. Macedonia Geograficznie sztucznie podzielona kraina. Dziwne zaiste miejsce. Grecka Macedonia, ortodoksyjnie prawosławna, kolebka zdobywców świata antycznego i całej idei hellenizmu, niemal swojska. Słowiańska (sic) Republika Macedonii, muzułmańska, obyczajowo także obca. Geograficznie sztucznie podzielona kraina. Etniczny misz-masz. Czy jakiś specjalista od tamtych kresów słowiańszczyzny ma na ten temat jasne poglądy? ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się