Forum Kuchnia Wyposażenie kuchni
ZMIEŃ
      malakser

malakser

(8 wyników)
    • Witam strasznie mam chec kupic sobie ten malakser :) mikser w kolorze czerwonym juz mam wiec bylby komplet. No i tutaj mam pytanko czy ktos posiada w domu taki malakser bo jednak sporo on kosztuje i niechcialabym przeplacac,chcialam dokupic do mojego Artisana koncowki czatkujace i one tez troszke kosztuja i wlasnie sie zastanawiam czy nie dolozyc i nie kupic zamiast koncowek malaksera. Bylabym wdzieczna za podzielenie sie opiniami na jego temat jesli ma tutaj na forum posiadaczy. p...
    • Witam, planuje zakup malaksera, cenowo jestem gotowa wydać 500 w porywach do 600 zł. Proszę o opinie szczęśliwych użytkowników tego typu urządzeń. Szczerze mówiąc przymierzałam się do Boscha MUM 4675EU, ale ma małą moc bo tylko 550 V, a porównując z innymi malakserami wydaje się być trochę mało. Zelmery mają nawet po 1000 V. Ważne, żeby miał tarczę do ucierania ziemniaków a nie wszystkie taką posiadają. Czy we wszystkich malakserach mozna robić ciasto drożdżowe?? Pozdraw...
    • Nigdy nie miałam takiego urządzenia, czas je kupić. Co polecacie?
    • Czy ktos ma moze instrukcje w pdf po polsku lub jakies przepisy? Poratujcie, prosze.
    • Jak do tej pory najbardziej nietrafionym zakupem był robot Kenwood FP479, taki pionowy. Kupiłam go, bo miałam podobny w kształcie malakser służący do szatkowania warzyw. I w tym głównie celu go kupiłam. Niestety, kompletna porażka. Pomiedzy tarczą tnącą a obudową pozostaje ok. 2 cm luzu, co powoduje, że z surówki trzeba ręcznie wybierac duże kawałki nie pociętych warzyw. Inne zastosowanie robota do wyrabienia ciasta też niezbyt udane, końcówki maja tyle róznych zakamarków, że tr...
    • Wiem że o robotach było już dużo, ale prosze Was o jeszcze troche cierpliowości o o pomoc w dokonaniu wyboru> zastanawiam sie między Zelmerem Fenomen a Siemensem MK 55300. nie wiem czy zelmer posiada w zestawie sokowirówkę bo zalezy mi na tym zeby była a siemens posiada. pomóżcie mi w wyborze
    • Niektórzy z was wyrabiają ciasto drożdżowe robotem kuchennym. Chciałam zapytać, jakim mikserem wyrabiacie? Bo ja dostałam na gwiazdkę coś takiego www.feni.com.pl/images/prods/medium/dfc347_1.jpg tam jest takie plastikowe "ostrze" do wyrabiania ciasta, ale mnie się wydaje, że ono drożdżowemu nie podoła, a boję się spalić mikser. Czy ktoś z was wyrabiał tym ciasto?
    • Kochani, Planuje kupic robot kuchenny i waham sie miedzy KitchenAid a Termomix. Czy ktos z Was posiada moze ktoras z tych maszyn? Bylabym bardzo wdzieczna za jakiekolwiek opinie. Czy to prawda ze Termomix niezbyt dobrze ubija jajka? Pozdrawiam i z gory bardzo dziekuje.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się