Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      marny

marny

(6 wyników)
    • Kto z kobietą walczy, ten od kobiety ginie../;)
    • Czytając to forum odnosze wrażenie ,ze jest dla Kobiet i to dla tych nieszczęśliwych ,wciąż jęczących na swój los ( biedaczki ,tylko wspólczuć Wam pozostało) Kobieto !Bardzo mnie irytuje, gdy Twój egoizm wykracza poza zdrową miarę (bo troszkę egoizmu jest wskazane dla równowagi).Nie podoba mi się to, co robisz, nie podoba mi się Twój cynizm i uważam, że jesteś zwyczajnie nieuczciwa.Zwłaszcza że „najgorsze w tym wszystkim” jest dla Ciebie tylko możliwe zagrożenie własnego ...
    • Biadolenie nad losem faceta. Facet zawsze musi robić pewne rzeczy, przynosić pieniądze w zebach, troszczyć się o rodzine, tyrać po nocach itd. Na dodatek atakuje go cywilizacyjny paraliż, feministki, geje, kościół i tak dalej. Jak tak dalej pójdzie to prawdziwych facetów nie będzie. Jak tu żyć w tych popapranych czasach do cholery?
    • Mezczyzna ktory odchodzi od kobiety dlatego ze ona go nie szanuje, zdradza, nie kocha itd, jest w/g kobiet "ZLY" i koniec! Kobieta ktora odchodzi od mezczyzny dlatego ze on ja nie szanuje, zdradza nie koch itd, jest w/g kobiet "OFIARA" bo facet sie nie spisal jako mezczyzna, maz, partner. Dlaczego od kobiety nie wymaga sie zeby spisala sie jako kobieta, zona i partnerka ? Dlaczego kobieta nic nie musi. A na wszystko "zasluguje"? Nawet jesli nic nie robi, nie stara sie? Moze...
    • Witam, Ja wiem, że to taki spam mały, ale potrzebuje Waszej pomocy. Piszę tu bo zależy mi na rodzicach do badania. Klikając na poniższy link i poświęcając 2 minuty pomożecie mi skończyć studia. Obiecuję !; ) Wszystko dokładniej opisane w treści linku.. moje-ankiety.pl/respond-8432.html Dziękuję, pozdrawiam :)
    • A teraz FORUM MĘŻCZYZNA opanowali jacyś spadochroniarze z wątkami typu "Co gej je na śniadanie" czy "Jakiego koloru nosi skarpety". Są oczywiście, jak zawsze zresztą, dzielni osobnicy wyskakujący z tekstami typu: "homoseksualizm jest beee, wyplenić tę zarazę z tego forum". I proszę mi nie mówić, że to tylko nostalgia przeze mnie przemawia, bo nie jest to prawda. Ok, kiedyś też byli spadochroniarze (najmilej wspominam Hansika, pogromcę UFO z Orlando - hihi, czy ktoś go jeszcze pami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się