marny

(4 wyniki)
  • Po pierwsze: jest zima. Biale swinstwo leci z nieba i zino jest jak w psiarni. Po drugie: Kwasniewska chce byc prezydentem. Po trzecie:Przylecialy szpaki i nie maja co jesc! Dalam im mielonego mieska ale nie chca zrec to siedza glodne za oknem i dra dzioby!ladnie nawet dra.Co zra szpaki, niech mi kto powe! Po czwarte: Na forach panuje sen zimowy jak u jakich niedzwiedzi! Po piate:Ja myslalam, ze wszyscy mnie beda kochac za to, ze podsluchuje w czeladnej co sluzba wyprawia ale WY mac...
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3304634.html Jeden już ma problem - kto wie, może będę następny?
  • Wpadł mi w ręce artykuł (tłumaczenie z jakiejś rosyjskojęzycznej publikacji) na temat demografii w Rosji. I tego co z tego może (albo musi) wyniknąć. Marnie to wygląda. Tam jest regularny spadek populacji, zarówno na skutek niskiej liczby urodzeń jak i mizernej długości zycia - za lat 25 będzie ich mniej niż 100 mln jeśli nic się nie zmieni. Ale nawet to samo nie stanowi problemu. Problemem jest to, że Słowian co roku ubywa ładnych kilka milionów, a przybywa jeden-dwa miliony ludn...
  • Czołem:) 17 września 1912 roku przyszła na świat popularna aktorka teatralna, kabaretowa i filmowa, Pani Irena Kwiatkowska: "W 1935 ukończyła Wydział Aktorski Państwowego Instytutu Sztuki Teatralnej i debiutowała w teatrze Cyrulik Warszawski. Do wybuchu wojny aktorka teatrów Powszechnego w Warszawie, Nowego w Poznaniu i Polskiego w Katowicach. Podczas okupacji niemieckiej żołnierz AK, uczestniczka powstania warszawskiego. Po wojnie występowała w krakowskim kabarecie Sied...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się