marny

(5 wyników)
  • Hej! Mam rzęsy krótkie,rzadkie,oczy głęboko osadzone...jednym słowem raczej do kitu.Potrzebuję tuszu,który da widoczny efekt juz po pierwszej warstwie /jestem spiochem więc mam mało czasu przed wyj sciem do pracy/.Testowałam YSL effect faux cils,ale niestety sklejał moje rzęski,musiałam je rozdzielać igłą, a teraz tak makabrycznie zgęstniał,że musiałam go wywalić...Poradzicie coś? Z góry dziękuję!
  • styczniowe wydanie Oliwii jak zawsze jest w 2 formatach maly i duzym, maly zawsze kosztowal mniej, ale nie tym razem!! Oliwia duza kosztuje 3,95 mala 5,35 bo jest w niej prezent !! prezent jest zawyczaj za darmo! ale nie od Oliwii!! nie dosc ze kupujesz wybrakowany maly format to jeszcze doplacasz za prezent. zestaw szczoteczka do rzes i brwi, pedzelek do pudru oraz pedzelek i gabeczka do cieni wszystko tandentne i mikroskopijne. ZENUA ZENUA ZENUA
  • Stosuję od ponad roku WAX (ale nie podgrzewam), nie widzę jakiegoś super efektu, teraz kończy mi się i nie wiem co kupić? Włosy mam marne, cały czas wypadają, myję co 4dni. Zależy mi na poprawieniu ich kondycji. Wolałabym kupić coś specjalistycznego (nie zwykłą odżywkę Timotej czy innych popularnych firm) - możecie coś polecić??? Neril? jedwab?
  • chciałabym teraz tak dorobić i szukam jakiegoś sprawdzonego kontaktu w Warszawie.gdzie sie zgłosić?
  • Kupiłam na Esentii m.in. maseczkę ekspresową firmy Celia. Miałam możliwość jako pierwsza, wydac o niej opinię, napisać recenzję. W związku z tym, że maseczka jest na prawdę marnej jakości (zbyt lejąca konsystencja, nie naiwlża itp itd latem może będzie ok), opinia moja była negatywna, opisana dość szczegółowo. Jakie było moje zdziwienie, gdy okazalo się, że opinia moja nie została opublikowana. Wiem,że Esentia zastrzega sobie taką możliwość. Ale jak teraz mam korzystac z opinii in...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się