masturbacja

(20 wyników)
  • Dlaczego? Widać potem po postach typu "nietypowy sposób osiągania orgazmu - jak to zmienić". Przyzwyczaja się organizm do osiągania orgazmu tylko ze sztywno napiętymi nogami, tylko na brzuchu, tylko przez mocne zaciśnięcie ud, a potem są z tego same problemy. Tak uważam.
  • Nie jestem dziewica. Dziewictwo stracilam ponad 2 miesiace temu. od tego czasu kochalam sie juz z facetem. oprocz tego masturbuje sie. kiedy wkladam palec, jest wszytsko ok. gorzej, kiedy jest to cos wiekszego. zaczynam wtedy delikatnie krwawic. ostatnio wlozylam sobie taki maly dezodorant (4,5 cm srednicy). nie byl gruby. powiedzialabym nawet ze wielkosci czlonka w wzwodzie. na poczatku bylo ok, dopiero kiedy go wyjelam, wyplynela ze mnie dosc duza ilosc krwi. bylo tego wiecej ni...
  • To będzie "spowiedź" szczera, bez kłamstw, czy naciągania rzeczywistośi, bez rozklejania się i narzekań. sama prawda. od jakiegoś czasu próbuję dociec, skąd wzięła się u mnie masturbacja w dzieciństwie. pamiętam slajdy wspomnień sprzed jakichś 15 lat, gdy na leżakowaniu w przedszkolu, pod kołderką, doprowadzałam się do orgazmu, podczas gdy inne dzieciaki spały. dośc obrzydliwe, prawdę mówiąc. dopiero jakiś rok temu odkryłam, że przez 15 lat masturbowałam się, dając sobie orgazm... pu...
  • a na skutek niej lekko zdeformowane zewnętrzne nrządy płciowe. Wstydliwy temat:) regularnie masturbować się zaczęłam w wieku 16-17 lat, ale pierwsze odkrywanie swojej płciowości zaczęło się bardzo wcześnie tak 7,8 lat. No i teraz za każdym razem gdy idę do gin. lub gdy mam ochotę na seks oralny moje brzydkie, rozciągniete małe wargi sromowe powodują, że budzą się we mnie zachamowania i trochę wstyd. A na dodatek, z wiekiem (mam 34 lata)odczuwam coraz większy dyskomfort w tych ...
  • dziewczyny..tak szczerze, czy lubicie sie masturowac ? nawet jesli jestescie w zwaizku??? jak tak to w jaki sposob...
  • mam może głupie pytanie, ale czy masturbacja może zakończyć się utratą dziewictwa??
  • POmocy ciągle sie masturbuje juz od 8 lat jak byłam dzieckiem. Łechtaczke ocierałam o umywalke i dostawałam orgazmu a z tego powodu zrobiła mi sie kuleczka pod skórą mam ją długo 2 albo 3 lata czy to jest grożne niebede miec raka?? Mam 17 lat Czy mógł mi się zrobić guzek?? A moze to coś innego ? nieumiem się opanować a niechce już tak robić. Z góry dziekuje za odpowiedzi.
  • czy masturbujac sie jakims przedmiotem np. poduszka mozna przerwac błone?Co jesli po takiej intensywnej masturbacji poleci krem?Co to znaczy?
  • hej, sprawa jest trochę skomplikowana... mam 20 lat, nie prowadzę życia seksualnego i od czasu do czasu się masturbuję. Normalne chyba jest, że odczuwa się wtedy pulsowanie, które mija. Promblem powstał gdy kilka dni po masturbacji podobne pulsowanie pojawiło się bez przyczyny i naśila się gdy siadam (chodzi pewnie o nacisk) Nie jest to wygodne, przeszkadza mi i się tym bardzo denerwuję, bo wcześniej nic takiego nie miałam.. Jestem w środku cyklu, bolą mnie też piersi, więc podej...
  • ekhm.. mam problem. z góry dziękuję za pomoc. No więc już chyba 2-3( a moze nawet 4?) miesiace nie mam miesiaczki.. onanizuję się..ale palców tam nie wkładam.. czy to przez to ? przez masturbacje? bo chyba nie jestem w ciąży nie mam chlopaka! nie robilam tego z nikim! mam 15 lat. boje sie i wstydze isc do ginekologa pomóżcie.. boje sie że ze mna jest cos nie tak ; (
  • Mam trochę takie głupie pytanie, czy masturbując się samemu możnaby zajść w ciążę???
  • Cześć mam 23 lata i odczuwam niesamowitą pobudliwość seksualną - często się masturbuję przynajmniej raz dziennie. Napiszcie proszę czy to normalne. Jestem nie zamężna. Iwona
  • Pomóżcie mi znaleźć forum na którym uzyskałabym pomoc w moim problemie albo tu mi pomóżcie. Wydaje mi się, ze jestem uzależniona od uprawiania masturbacji. Nie śmiejcie sie ze mnie - ja mam tego dość!, ale ta potrzeba jest niekiedy silniejsza ode mnie. Dodatkowo 'przed' musze sie czymś nakręcić - lubię wtedy patrzeć na nagie kobiety, choć faceci z kobietami też mnie kręcą, ale jednak same kobiety bardziej. Czy to jest normalne? Bo boję się, że jestem bi. Mam do siebie obrzydzenie w tym wz...
  • Mam takie pytanie:Czy jak dziewczyna pójdzie do ginekologa(a się masturbuje) to czy on może to odkryć?
  • Kochane sprawa dotyczy nie mnie lecz mojego meza.Ma problemy od maja z jelitami.Poczatkowo tylko czesto się wyprózniał.Stało sie to jednak nagminne po kazdym jedzeniu ,a nawet w nocy.Po wielkich kłótniach i utracie 8 kg wagi w pażdzierniku wybrał sie wreszcie do lekarza rodzinnego.Niestety pan doktor zapisał mu stertę leków i żadnych badań.Myslałam,że jeśli po lekach nie bedzie lepiej to da jakiś przekaz na badanie kału czy tym podobne.Niestety mój mąż prywatnie nie zgodził się...
  • ?(6)

Mam pytanie...czy masturbacja u kobiety może prowadzić do jakichś wewnętrzych nieprawidłowości - w organiźmie? Czy może to mieć ujemny skutek na późniejsze współżycie seksualne?
  • Mam problem, na który sama nie potrafię znaleźć rozwiązania. Wydaje mi się, że wpadłam w uzależnienie od masturbacji. Nie dzieje się to często (raz na 2-3 miesiące), ale w końcu dochodzi do takiego momentu, że nie jestem w stanie się powstrzymać. Nie odczuwam z tego żadnej przyjemności i tylko potem czuję się jak szmata i chce mi się rzygać na myśl o samej sobie. Trwa to już długo jednak nie mam wystarczająco odwagi by powiedzieć o tym komuś z mojego otoczenia, stąd wizyta u lekarza nie wchod...
  • Mam 28 lat i nie mam stalego partnera. Mastrubuje sie od 15 roku zycia i boje sie ze to juz jest nalog, zamiast odprezac powoduje coraz wieksze napiecie przy jednoczesnie rosnocych wyrzutach sumienia i poczucie niskiej wartosci. Nie jestem w stanie sie temu oprzec , choc podejmowalam walke wielokrotnie. Mam proste pytanie: zaakceptowac sie czy probowac sie z tego wyrwac?Jezeli to drugie to jak ?
  • Coś mi ostatnio się na mózg rzuciło :) Żyję bez seksu od kilku lat i jakoś sobie radziłam, aż tu nagle zupełni mnie moje ciało nie słucha. Chodzę cały czas nabuzowana, jak wstrząśnięta cola. WSzystko mnie podnieca, cały czas myślę o jednym. Wszystko we mnie się gotuje i drga. No, co ja mam zrobić? Są na to jakieś sposoby? Kurcze, jestem spokojną 36 latką, nie ma obecnie partnera i mieć nie mogę. Są jakieś naturalne sposoby obniżające takie napięcie seksualne? Bo czuję, że eksploduję! Po...
  • :(((4)

Czy to normalne,że po masturbacji boli mnie dolna część brzucha,i to dosyć długo,bo jeszcze przez około pół godziny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się