Dodaj do ulubionych

masturbacja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:34
dziewczyny..tak szczerze, czy lubicie sie masturowac ? nawet jesli jestescie
w zwaizku??? jak tak to w jaki sposob...
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: masturbacja 18.08.06, 14:35
      Fora erotyczne dwa zakręty w lewo.
    • agatka_to_ja Re: masturbacja 18.08.06, 14:35
      małym trollom - onanistom mówimy SIO!!!
      • Gość: mm Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:36
        widze za zapytac nie mozna nawet...
        • agatka_to_ja Re: masturbacja 18.08.06, 14:39
          zapytac mozna.. ale odpowiedzi szukaj na forach erotycznych.. albo w
          wypożyczalniach wideo - przy półce "nie dla dzieci" smile
          • Gość: selena Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:45
            agatka sie oburzyla bo sama sie nie dotyka
            chcialaby i boi sie
            biedna agatka
            • agatka_to_ja Re: masturbacja 18.08.06, 15:00
              jak trollu zmieniasz nicka to i tak twojej glupoty nie da sie ukryć...

idz onanizowac sie na inne forum
            • lilith76 Re: masturbacja 18.08.06, 15:01
              Są granice intymnych zwierzeń internetowych.
              Osoby, które te granice mają rozszerzone można znaleźć na specjalnie stworzonych dla nich forach i już.
              Na tym trzymajmy się Zdrowia Kobiety.
              • madi_luki Re: masturbacja 18.08.06, 22:26
                "jak tak to w jaki sposob..."

A co?? Brakuje Ci juz pomysłów na urozmaicenie??
                Ps. Jak jesteś z Gdańska to proponuję widelec. wink
                Pozdrawiam.
    • Gość: Ella Re: masturbacja IP: *.chello.pl 19.08.06, 19:44
      Moze pytanie nie jest za bardzo na miejscu ale wasze odpowiedzi sa tez zenujace!
      • agatka_to_ja Re: masturbacja 19.08.06, 20:12
        bo to forum o ZDROWIU KOBIETY!!!!!!!!!!.. a nie erotyczne
        • Gość: ola Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:00
          jasne Pani Agatko
          i to jest wedlug Pani argument przemawiający za tymi żenującymi odpowiedziami?
          to w takim razie serdecznie wspolczuję...
          • agatka_to_ja Re: masturbacja 19.08.06, 21:06
            to PYTANIE jest żenujące.. a nie odpowiedzi!
        • Gość: ola Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:05
          i jeszcze cos
          zupelnie nie rozumiem dlaczego niektorzy zabierają glos w sprawach ktore wedlug
          nich są bez sensu
          nie odpowiada temat? to prosze nie odpowiadac
          a moze kobieta ktora zadala to pytanie niesmialo chciala rozpoczac dyskusje na
          temat zdrowia i masturbacji? moze chciala zapytac czy to bezpieczne? albo czy
          bezpieczne uzywanie jest do tego roznych przedmiotow? nie wiem. nie znam
          intencju autorki pytania ale odpowiedzi roznych kobiet (w tym Pani Agaty) byly
          naprawde zenujące (przepraszam ze sie powtarzam ale to jest naprawde odpowienie
          slowo)
          moze warto pomyslec zanim sie cos napisze? a moze warto tez zaakceptowac fakt ze
          nie tylko to co my robimy jest jedynie sluszne i dopuszczalne?
          • agatka_to_ja Re: masturbacja 19.08.06, 21:10
            najlepszym dowodem na to, ze pytanie ni by,o zadane przez żadną wiedzy kobiete
            jest fakt, ze NAWET NIE PROBOWAŁA sformułowac pytania inaczej, nawet nie
            chciala udowodnic, ze nie jest małym onanistą.
            Jestem na tym forum nie od wczoraj i uwierz mi, ze nieraz zdarzylo mi sie
            czytac watki zakladane przez trolle i małych chlopców z pytaniem o masturbacje
            i fantazje erotyczne na fotelu ginekologicznym.
            A to forum nie tyczy EROTYKI ale ZDROWIA!!
            Jezeli ktos chce sobiepoczytac o masturbacji kobiet - niech znajdzie
            odpowiednią strone w internecie.. a takich stron jest MNÓSTWO!!! - porady,
            techniki, sprzet, opowiadania - do wyboru, do koloru!
            • Gość: ALKA masturbacja jest niezdrowa IP: *.range81-155.btcentralplus.com 27.08.06, 19:44
              TO NIE ZDROWE I OBRZYDLIWE ZBOCZENIE
    • kotbehemot6 Re: masturbacja 19.08.06, 21:11
      ostatecznie można masturbację podciągąć pod "zdrowie kobiety"-nie rozładowane
      emocje sex. i ich wpływ i tak dalej...ale już sposób w jaki to może faktycznie
      na erotyce
    • Gość: jolka Re: masturbacja IP: *.dyn.iinet.net.au 28.08.06, 16:00
      pewnie
      • izolda201 Re: masturbacja 29.08.06, 14:38
        Robicie z igły widły...Masturbację mozna podciagnąc pod zdrowie kobiety drogie
        forumowiczki, ponieważ istnieje taka specjalizacja medyczna jak seksuologia,
        która obejmuje szeroko pojęty seks. Niedługo kobiety takie jak Agata beda paliły
        inne na stosie za takie "tfu" odrażające rzeczy. Ludzie wyluzujcie trochę i
        strajacie się odpowiadac na pytania, a nie piszecie jakieś głupoty w odzewie.
        PS-co to znaczy troll?
        • lilith76 Re: masturbacja 29.08.06, 15:12
          > PS-co to znaczy troll?

Osobnik zakładający wymyślony wątek w celu wywołania sprzeczek, kłótni, zantagonizowania forumowiczów, ewentualnie w celu dobrego ubawu przy lekturze wątku ze znajomymi (np. ostatnio forum Ciąża i Poród obfitowało w trolle parodiujące niekóre obawy ciężarówek).
    • Gość: ona Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:31
      a ja sie masturbuje. rozmawialam z przyjaciolka i ona tez. i nie widze w tym nic
      zlego. prosty sposob na rozladowanie napiecia seksualnego. mam partnera, ale nie
      zawsze mam orgazm. zreszta nawet jak mam to przeciez nie kochamy sie codziennie,
      czasem sa dluzsze przerwy. przynajmniej nie chodze naburmuszona i wkurzona na
      caly swiat jak te, ktore uwazaja masturbacje za cos zlego(a potem wyzywaja sie
      na forum, opieprzajac kogos ze zadal takie pytanie- nie chcecie to nie
      odpowiadajcie i koniec. nie lubie robienia takiego tabu.o masturbacji mezczyzn
      mowi sie duzo, oni sie tego nie wstydza. dlaczego my mamy sie wstydzic, tez
      jestesmy ludzmi i tez mamy swoje potrzeby. problem w tym , ze nie kazda z pan
      przyznaje sie do tego, nawet przed sama soba... a przeciez wszystko jest dla
      ludzi, jesli nie szkodzi drugiej osobie.
      • Gość: Kinga Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 09:39
        wrocilam po dluzszym czasie do swojego miasta i nie widzialam sie kilkanascie dni z chlopakiem wiec ochota wrocila,oczywiscie seks z orgazmem i wieczorem masturbowalam sie. robie to kilka lat i nam to nie przeszkadza.ja sie klade na brzuchu i ruchy w dol gore oraz na okolo wykonuje prawa reka,na niej polozona lewa reka, jesli kogos nie dotyczy ten tema to nie ignoruje go
    • Gość: Gonia Re: masturbacja IP: 83.238.1.* 30.08.06, 10:16
      ciekawe : www.onanizm.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka