6razia 28.03.02, 19:00 Czy to normalne,że po masturbacji boli mnie dolna część brzucha,i to dosyć długo,bo jeszcze przez około pół godziny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nimfomalinka to zalezy.. 29.03.02, 09:46 to zalezy, czym to robisz! jak ja sie pieszcze paluszkiem, to nie boli, ale jak sobie wsuwam ogórka, albo butelke, to owszem. a najbardziej bolało, jak zaspokajałam się zwiniętš w kulkę kartkš papieru... je�li chcesz co� więcej niż masturbacji, skontaktuj się ze mnš. wła�nie szukam odpowiedniej partnerki...) Odpowiedz Link Zgłoś
6razia Re: to zalezy.. 03.04.02, 16:32 Hmm ale gdzie Cię bolało?Bo mnie raczej nie w pochwie,tylko jak powiedziałam,dolna część brzuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
nimfomalinka Re: to zalezy.. 10.04.02, 10:51 mnie w sumie też. dlatego ostatnio tylko smyram się pędzelkiem, albo kostka lodu... to pomaga; znaczy nie boli. serio nie chcesz sie spotkać? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: :(( 17.04.02, 20:03 Tak, bo dochodzi do przekrwienia narządów miednicy mniejszej. Odpowiedz Link Zgłoś