-
czy da się go zamontowac? szukam dobrego fotelika dla 3-latka który waży niespełna 14kg
do tej pory jeździł w Maxi cosi Tobi ale pasuje mi przesadzic do niego córkę.
-
Proszę o pomoc, potrzebujemy większego fotelika dla mojej 2 letniej córki, bo 9 - 18 kg Graco niestety wyrosła. Jest dość duzym dzieckiem i raczej nie zatrzyma sie ze swoim wzrostem.
Zastanawialiśmy się nad fotelikiem Cybex pallas, ale nie mamy możliwości przymierzenia go do naszego samochodu. Czy bedzie ten typ pasował do mazdy 626 z 99 roku. Nie mamy isofixa.
Ewentualnie jaki inny fotelik w przedziale 9-36 możecie mi polecić do mazdy.
-
Moze polecicie fotelik. niedlugo musze przeniesc starszaka do wiekszego fotelika bo mloda przejmie jego concorda i nie wiem co kupic. co sadzicie o maxi cosi?
-
będzie ktos tak miły i pomoże?
mamy Mazde 6 kombi, ktory fotelik bedzie odpowiedniejszy, synek duzy, 11 kg i
8 miesięcy, zastanawiam sie nad ROEMER KING Plus i Britax Evolva 1+2+3 Ultra
9-36 kg, wiele dobrego przeczytalam takze o Maxi Coxi Priori XP.help...
-
ponowne zapytanie.proszę o rade w sprawie zakupu fotelika.przeczytałem masę
postów i dalej mam wątpliwości.Córeczka ma 15 miesięcy ,około 80 cm wzrostu i
11 kg wagi.samochód to mazda 626 1996 rok.Ze względu na słaby lokalny rynek
w przedziale 9-18 obejrzałem tylko ramatti venus i formuła, mc priori xp i
tobi,chico key1plus,espiro optima pro(do 25kg).Zastanawiałem się także nad tzw
rosnącym fotelikiem 9-36 Britax Evolva ,ale mam wątpliwości czy takie
rozwiązanie jest dobre dla malucha.
...
-
Witam
Mam problem z zakupem fotelika dla syna. Wiek 3 lata, wzrost około 98cm, waga niecałe 15 kg. Samochód to mazda 323f z długimi pasami bezpieczeństwa z tyłu. Zdecydowałam się na Cybexa Solution x i okazało się po przymiarce, że nie pasuje. Klamra dochodzi do szczeliny bocznej fotelika, co według producenta jest niedopuszczalne i świadczy o niedopasowaniu fotelika do danego typu samochodu. Poczytałam instrukcje i obejrzałam w internecie inne foteliki i wygląda na to, że problem będzie i...