Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      mazda

mazda

(9 wyników)
    • ...a chodzi mi o to, dlaczego nie ma w Polsce oficjalnej sprzedaży i sieci dilerskiej? Ktoś coś, ciemnemu człowiekowi może powiedzieć na ten temat? Pozdrawiam Wobi
    • w zwiazku z tym, ze beemka zostala wczoraj sprzedana, a focus chyba zostanie sprzedany w przyszly weekend, intensywnie zastanawialismy sie nad kolejnym autem. ja chcialem 320, mniej wiecej 2004, moja focusa, mniej wiecej 2006. po jakichs dwoch tygodniach doszlismy do kompromisu... i chcemy kupic mazde 6 2.0, jakis 2005. no i pytanie do Was - macie jakies doswiadczenia z serwisem/uzytkowaniem takiego auta? jechalem juz tym i strasznie mi sie podoba. ale nie wiem, jak to wyglada p...
    • w ostatni piatek mialem okazje jechac z wawy do gizycka, a w sobote wracalem. w tamta strone wawa - pultusk - ostroleka - i do gory droga nr 59. droga z wawy do ostroleki ogolnie ladna, ale pozniej zrobil sie syf. ta 59-tka waska, jakas nierowna, ciezko sie jechalo. prowadzilem golfa V TDi, 105 PS. nawet fajne autko, zbieralo sie dobrze i wbrew pozorom o glosnosci klekotow vw, nie takie glosne. moim zdaniem dobrze wyciczone. nie bylo sie do czego przyczepic. no moze poza tym, ze...
    • 626 mazda juz ma 270tys i cos zaczelo stukac w przednin kole , drazki pewnie juz ? dzwiek od dolu , czy tylko drozki stabilizaczyjne(jakos tak) ? pozdrawiam
    • 8 tygodnii temu jezdzilem 3'jka i byla bardzo fajna. Dzis mi Hertz dal 6'stke i jestem zdecydowanie zachwycony. Swietnie jedzie, cicha w srodku, super radio, kierownica o olbrzymim zakresie regulacji, wygodne siedzenia, swietna skrzynia biegow. Jedyne wady to troszke za mocne wspomaganie i slabe przyspieszenie (dostalem chyba 2.4l). Wnetrze zdecydowanie ladniejsze niz w Hondzie.
    • Jakas godzine temu moja polowica zadzwonila do mnie, ze mazda strasznie warczy, dymi, gasnie i nie jedzie. Kazalem jej zjechac i pospieszylem z odsiecza. Juz wstepne ogledziny daly mi do myslenia. Pod automobilem byla czarna plama. Po otwarciu maski wyszlo, ze wywalilo, od dawna cieknacy, uszczelniacz walu korbowego. Wywalilo rowniez olej. W sumie niewykluczone jest, ze silnik przezyl, bo kontrolka zapalila sie jak gramolila sie na kraweznik. Ale mowienie o tym silniku, ze zyje to i tak...
    • Ponad 4000 tysiące Mazd pójdzie na żyletki, bo „złapały” trochę wody: www.auto123.com/en/info/news/news,view.spy?artid=74013&pg=1. Wiele, wiele lat temu, (gdy duża część forumowiczów na stojąco wchodziła pod szafę) podobny wypadek zdarzył się na Wiśle. Barka transportująca samochody (duże Fiaty lub Polonezy, nie bardzo pamiętam) też się podtopiła. Nie przeszkodziło to Polmozbytowi, aby wyłowione auta sprzedać na aukcji. Co ciekawsze to cena tych aut była wyższa od c...
    • Ceed?(10)

Co sie w PL mysli o takim wynalazku? Moi rodzice zamowili takiego (wbrew moim ostrzezeniom) - model 1.6 z wszystkimi bajerami oprocz skory. Probowalem ich namowic na Civica, ale podobnie wyposazony byl o 50% drozszy od Ceeda. Tato sie przejechal i mu sie Kia badzo spodobala. Troche wstyd ze Kia bedzie w rodzinie, ale ich obecne Mitsubishi sie konczy zdecydowanie - ma zlosliwa przypadlosc stawania w szczerym polu.
    • dzisiaj mialem okazje sie przejechac jako pasazer owym autkiem. 2007 rok, praktycznie nowa - przejechane 15 tysi. 2.0 D, 143 KM. auto moim zdaniem praktycznie bez wad. wyposazone we wszystko - tempomat, itp - trzymalo sie drogi super, diesel wcale nie taki glosny. moze spalanie ciut za wysokie - w trasie jakies 7,5 litra, ale ogolnie miod malina. jak kupie i sprzedam passata, to chyba takie sobie strzele:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się