metal

(4 wyniki)
  • Od dłuższego czasu mam uczulenie na metal. Muszę zaklejać guziki w spodniach i nie mogę nosić nawet srebra. Można na to coś poradzić? Mam straszną wysypkę na brzuchu i okrutnie swędzi ;-(
  • witam, zniszczył mi się stary most stomatologiczny i jestem zmuszona zrobić nowy- niestety to spory koszt. Znajomi polecili mi super protetyka, do którego zjeżdżają się podobno ludzie z całej Polski, bo naprawia to co inni sknocili(taką ma opinię).Ów protetyk polecił mi most na cyrkonie zamiast metalu-podobno super trwały, cały w kolorze zęba takze przy dziąśle nie wyziera ciemny metal. Wszystko dobrze tyle że u innego protetyka miałam most na metalu wyceniony na 2500 PLN, a tu...
  • Uszy...(8)

Problemem są trudno gojące się dziurki po przekłuciu.. Zawsze są zaczerwienione, a czasami nawet odczuwam ból.Stosowałam Tribiotic ale nie widzę poprawy. Co można jeszcze stosować ?
  • Pracuje w laboratorium, gdzie oznacza się metale(Fe,Mn,Pb,NI,Cr,Cd itd) oraz zw. organiczne, przy których stosuje się min. dwusiarczek węgla, pentan, benzen. Niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży(4 tydz.)i dwa razy miałam doczynienia z dwusiarczkiem, którego najbardziej się boję. Nie wiem jaki może to mieć wpływ na dziecko wiem tylko, że ma on wpływ na układ nerwowy, ale dokładnie nie wiem jaki. Bardzo proszę o jakieś dokładniejsze informacje na ten temat, jakie mogą być te...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się