metal

(8 wyników)
  • Witam. Czy ktoś posiada doświadczenie i przeszukiwał naszą Ziemię Chełmińską? Posiada ktoś sprzęt na sprzedaż?
  • szukam kogos z chelmna albo okolic kto biega z wykrywaczem metali na wspolne wykopki, ja na stanie mam explorera se z sef coil 12x10 snajperke detecha i drugi to troy shadow x5 jesli ma ktos jakies namiary z checia uzycze ktorys ze sprzetow
  • Moje ulubione zespoły to System of a down i Iron Maiden. Piszcie!!!
  • Jakie zespoły lubicie najbardziej??? NO i kawałki.. ;) pozdro dla słuchaczy!!!
  • Co byście powiedzieli na Rock'owo Metalowy sklep w CCH, oferujacy muzyczkę, ciuchy, gadżety (zabawki typu osprzet do wszelkich instrumentów, pieszczochy itp). Czy według was brakuje tu takiego sklepu. Prosze o wypowiedzi. Jeżeli nie jesteś w zaden sposób zwiazany/zwiazana z Rock'owa Metalowym "Półświatkiem" to poprostu zignoruj ten post. Czekam na komentaże a nie bluźniercze monologi wymieżone we mnie tudzież w/w generacje Za wszystkie "normalne" wypowiedzi z góry serdecznie dzięk...
  • zadane.pl/zadanie/3771281
  • preferujesz ciezkie brzmienie wpisz sie tu!!
  • Witam... Mały wątek a wazny.. jaki?.. Oczywiscie subkultyry!!!!!!!... Caiscie?? HH/Rap, Techno/House, Punk/Rock/Metal Regge etc... Ciekawi mnie wasza opinia i nastawienie do ów grup... nie chce waszych namiwaów, chce wiedzec czego słuchacie (do którego si ezliczacie) i co sądzicie o innych, szczerze, bez oczerniania przedmówców... narazie chce zobacyzc jak nasze "panstwo" jest elastyczne do innych... A jeżeli chcecie jeszcze tematu na kłotnie to napiszta go sobie os...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się