-
czy może ktoś sie interesuje i wie.
Chodzi o korony. Siostra ma wstawioną, i dentystka spiłowała wiertłem wewnątrz trochę tej korony bo odstawała i przeszkadzała siostrze. czy tak można robić?
Ale co gorsze pokazywała mi ze tą koronę wzięła próchnica, czarny punkt. Chyba ze to coś innego.Ale widziałam to na własne oczy. Mowiłam jej zeby poszła reklamacje złożyc ale do konca nie wiem czy mam racje.
-
Kurcze, jakie są teraz subkultury młodzieżowe? Ja nie mam żadnych młodych kuzynów czy znajomych, ani kontaktu z młodzieżą, na ulicy widuje co najwyżej dresiarzy czy niedobitki hip hopowców (prócz "normalnych" ludzi). Czy w ogóle są jeszcze subkultury, z którymi młodzież silnie się utożsamia? Za moich czasów jeszcze byli metale, miłośnicy Nirvany, hiphopowcy, skini, post punkowcy, później pojawiły się blachary (ale czy to subkultura?). Wy macie dzieci to wiecie lepiej.
-
www.cda.pl/gry-online/filmy/kotki.php
normalnie świetne
-
Moja obrączka po 4 latach zrobiła się za ciasna. Jest to łączone żółte złoto z białym, przy czym dodatkowo jest regularny wzorek. Żaden jubiler nie chce podjąć się jej zwężenia. Przeczytałam, że w domowych warunkach można poszerzyć obrączkę, zanużająć ją we wrzątku, a potem wkładając ją na coś szerszego: www.zaradni.pl/porada/6060,jak_poszerzyc_pierscionek_bez_pomocy_jubilera
Czy któraś z Was robiła coś takiego? Jakie są efekty, jestem skłonna poświęcić kształt wzorku, lepsza taka obrączk...
-
kto słucha METALU??
-
We wtorek moja trzynastomiesięczna córka połknęła 10 groszy! Co
robić???????????
Sylwia