metal

(5 wyników)
  • Jakie są ceny skupu złomu metali kolorowych :) Pozdrawiam :)
  • Jak sie pracuje w tej firmie? Zbieram opinie
  • Jakiego gatunku słuchacie? Ja słucham blues'a, reggae, jazz'u, ballady, poezję śpiewaną, trochę muzyki klasycznej, muzykę filmową i pochodne od tych wszystkich. Nienawidzę za to POP'u, techno (i podobne) i polskiego hip-hopu (irytują mnie te płytkie i puste teksty. Śpiewają tylko o tym jak to jest źle w tym kraju. Puste przesłania. Wolę już hip-hop amerykański - nic z tego nie rozumiem, ale i tak lepiej się słucha). Kto się ze mną zgodzi? Pzdr :)
  • czy w Wałbrzychu są jeszcze jakiekolwiek subkultury?np. metale, ludzie kochający starego dobrego rocka itp...?po prostu normalni ludzie?
  • Działki - Piaskowa, Podzamcze - okradane są w biały dzień ze wszystkiego co metalowe przez grupy złomiarzy i małolatów Większość ludzi nie reaguje (ze strachu przed agresją złodziei)a Ci reagujący odprawiani są z kwitkiem przez policję, na zasadzie : niska szkodliwość społeczna czynu, przecież i tak ich nie znajdziemy, może Pan/Pani założyć sprawę cywilną i coś co mnie rozwaliło: nawet jak ich złapiemy to co im zrobić, wypuścimy i znów będą kradli. Człowiek się czuje całkiem bezpi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się