Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      metropolia

metropolia

(5 wyników)
    • [b]Jedna z 23 metropolii [/b] Był taki wątek na forum, właściwie jest nadal, ale uległ archiwizacji i nie można go już "używać". Chyba jednak warto go ożywić, bo kto wie ..... Gdy się o czymś mówi, to prędzej (raczej później) coś z ie z tego moze narodzić. Tamten, pierwszy wątek zaczynał się takim donosem tramwajasiedleckiego: [i]Rzeczpospolita (7.02.2007)opublikowała na zielonych stronach (B3) artykuł: "Metropolie ścigają się w inwestycjach". Mowa jest o polityce samorządów w najw...
    • Wczoraj Rzeczpospolita (7.02.2007)opublikowała na zielonych stronach (B3) artykuł: "Metropolie ścigają się w inwestycjach". Mowa jest o polityce samorządów w największych miastach Polski w zakresie wzrostu dochodów, zwiększania nakładów na inwestycje i zadłuzania się na te cele. Do artykułu dołączono mapkę zatytułowaną "Samorządy w dobrej kondycji - plany budżetowe dużych miast na 2007" z dochodami, wydatkami nadwyżką / deficytem tych miast. Siedlce znalazły się w gronie 23 pol...
    • witam po dłuższej nieobecności, wczoraj wracając do domu zobaczyłem koło więzienia nowy zegar (elekrtoniczny wyświetlacz) na nim godzina data temp i WELCOME TO SIEDLCE. No normalnie mnie zgieło, powiało nowoczesnością jak w wielkiej metropolii
    • > Siedlce mają dwa: > 1. ratusz Jacek > 2. pasztet podlaski z DROSED-u Czy coś jeszcze w S.? A jak jest w innych miastach?
    • www.tygodnik.siedlecki.pl/t8667-wizyta.marszalka.sejmu.rp.w.siedlcach.htm Jakby Siedlce było po za polityką? Ważna osobistość odwiedza nasze miasto a tu cisza. Mnie tam wszystko jedno,ale marszałek to marszałek. Na zdjęciu wygląda,że nasz prezydent jakiś kawał opowiedział... Może o 23 metropolii?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się