Dodaj do ulubionych

Rozwód po Siedlecku

20.04.18, 15:38
Chciałam podziekować Pani Adwokat Alinie Sarackiej za sprawne i szybkie przeprowadzenie mojego rozwodu.
Na rozprawie była rzeczowa i nie dawał sobie "w kasze dmuchać". Taki adwokat jest wart pieniedzy jakie zainwestowałam.
Wszystko bez komplikacji.
Obserwuj wątek
    • mpppm Re: Rozwód po Siedlecku 20.04.18, 15:44
      cienka raczej ta reklama
      • siedlce.tv Re: Rozwód po Siedlecku 18.05.18, 12:15
        Reklama czy nie reklama, temat rzeka. Ja gdzieś trafiłem na statystyki, które mówiły, że co trzecia para bierze rozwód. Niektóre dane są przerażające. aż lepiej nie poruszać danych publicznie. Gdzie leży błąd? Skąd bierze się to wszechogarniające nas zepsucie? Adwokaci i sądy mają pełne ręce roboty.
        niedziela.pl/artykul/25747/GUS-coraz-mniej-malzenstw-coraz-wiecej
    • a_kobuz44 Re: Rozwód po Siedlecku 20.04.18, 19:17
      Nie mogę tego powiedzieć o Panu Adwokacie Tomaszu Kuśmierczyku. Mój rozwód ślimaszył się przez dwa lata.
      Pan Mecenas umawiał się ze mną ale nie przychodził na spotkania.Potem nie wiadomo skąd pojawił się Pan Łukasz
      Szklarz rzekomo właściciel Kancelarii windykacyjnej. Obiecywał, że pomoże mi w sprawie jeśli wpłacę mu zaliczkę. Miałam dość i przekazałam swoją sprawę Pani Mecenas Rokickiej.
      • kerac32 Re: Rozwód po Siedlecku 20.04.18, 21:25
        Znów zapomniałaś się przelogować :->>
        Sprawę prowadziła Ci jedna mecenas, a dziękujesz drugiej. Kombinujesz z mnożeniem wątków, tylko po to by przyłożyć jeszcze innemu adwokatowi i windykatorowi. Uważaj, żebyś się przy tym nie sparzyła :-)
        • meg1-meg2 Re: Rozwód po Siedlecku 28.09.18, 14:10
          jestem blisko niedługo poczujesz ♂
      • meg1-meg2 Re: Rozwód po Siedlecku 21.07.18, 20:09
        Dzięki już sobie poradziłam
    • meg1-meg2 Re: Rozwód po Siedlecku 11.05.18, 18:15
      Jestem w podobnej sytuacji. W przypadku prostego rozwodu można wystąpić bez adwokata, będzie mniej kosztowało.
      • fototrendy.pl Re: Rozwód po Siedlecku 21.05.18, 09:56
        Coś w tym jest ;).
        • siedlce.tv Re: Rozwód po Siedlecku 22.07.18, 11:39
          Może podzielmy to na jakieś kategorie cenowe. Czy rozwód cywilny razem z kościelnym, przy łagodnym przebiegu, da się zamknąć w 5000 zł? Może druga grupa to, rozwód złożony, gdzie jeszcze dochodzi walka o dzieci obu rodziców. Może grupa do 10.000 zł. Dla utrudnienia rozwodów, ceny w sądzie, mają wzrosnąć do cen zaporowych. Kościół też niechętnie, Watykan musi podpisać, całe zgromadzenie naradza się. Tutaj też może to spokojnie, kosztować kilka tysięcy. Każdy rozwód to tragedia dla całej rodziny.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka