mielno

(33 wyniki)
  • Po przemyśleniach i kalkulacjach skreśliłam Krynicę Morską w sezonie i padło (pod wpływem namów znajomych) na Mielno. Ale poczytałam trochę na forum i dowiedziałam się że to kiepskie miejsce na wakacje z 2 letnim dzieckiem. Że głośno, masa nawalonej młodzieży, tandeta odpustowa, ohydne fastfoody zamiast jedzenia. To mnie kompletnie zasmuciło :( Czy jest naprawde aż tak źle ? Rozważam ośrodek Syrena, Hotel Baltivia oraz Pensjonat Zacisze (tylko tam na przełomie lipca i sierpnia udało mi się ...
  • W Mielnie byłam ostatnio jako dziecko, pewnie wiele się zmieniło, a ja już nie za dużo pamiętam :-) Wybieramy się tam na kilka dni. Czy możecie napisać, jakie atrakcje dla dzieci znajdziemy w Mielnie? Dzieci od rocznego do nastolatka, pełen przekrój wiekowy. Czy tylko plaża i plac zabaw w ośrodku, czy coś jeszcze?
  • Witam wszystkich.Czy Mielno to dobre miejsce na wakacje z 20 miesięcznym dzieckiem.Proszę o namiary na kwaterę do 60zł od osoby gdzie są przyzwoite warunki.Za każdą informację z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
  • Proszę wstawcie swoje opinie na temat któregoś z ośrodków Eden, Sofra i Syrena. A może znacie jakieś inne fajne ośrodki z basenem, gdzie warto jechać z dwójką dzieci?
  • Witajcie ;-) W tym roku zamiast do Grzybowa udajemy się Łaz. Nigdy jeszcze tam nie byliśmy więc pojawia się od razu wiele pytań dot. tego miejsca. Mam nadzieje, że ktoś z Was był w Łazach i odpowie na moje pytania ;-) Tym razem jedziemy z 5 miesięczną córeczką i 3 letnim synkiem. 1. jak wygląda zejście na plaże? są zrobione podjazdy dla wózków czy ich brak 2. czy nad morzem jest jakaś ścieżka spacerowa którą można pokonać wózkiem? 3. czy na miejscu są jakieś atrakcje dla 3 l...
  • Potrzebuję Waszej pomocy Z uwagi na to, że potrzebuję być blisko Koszalina chcę poszukać coś fajnego na pobyt z dzieciakami 9 i 4 lat. Okolice Mielna bo najbliżej. Opiekunka będzie zostawała z nimi nad morzem a ja niestety codziennie muszę dojeżdzać do Koszalina. Szukam coś fajnego, najlepiej parter z bezpośrednim wyjściem na trawkę. Możliwość zrobienia grilla. Plac zabaw. Blisko morza. Liczę na podpowiedzi - pozdrawiam karolina
  • Witam Która miejscowośc jest lepsza ? na wczasy z czterolatką, ktora najbardziej na świecei lubi karuzele :), natomaist rodzice lubią isc na specer w ciekawe miejsce, oraz czystą plażę, wszyscy nie lubimy miejsc cichych i nudnych, jednak nie lubimy tez dyskotek :)
  • Mielno(5)

Poproszę o opinie na temat ośrodka "Ameba" w Mielnie oraz samej miejscowości. Z góry dziekuje.
  • Tylko 50 m od morza, w cichej, spokojnej okolicy (dookoła sosnowy las). Polecam wakacyjne pakiety rodzinne - pokoje 2-4 os. z łazienkami, domowa kuchnia, animacje, gry, warsztaty plastyczne, sala i plac zabaw dla dzieci, w lecie seanse bajkowe, rodzinne biesiady przy ognisku). Na terenie obiektu ponadto kawiarnia, boisko do siatkówki, kometki,tenis stołowy, piłkarzyki. Pełna oferta na www.rusalka-nadmorzem.pl
  • To miasteczko dla rodzin z dziecmi to jakiś koszmar!! Potworne tłumy, hałas, chodniki dziurawe, krzywe, przejechać wózkiem to sukces. Plaża waska, zatloczona, wszędzie bród i smród. W życiu tam nie pojade. Zastanawia mnie skąd tam sie bierze tyle rodzin z dziecmi??? Nie wierze, ze wszyscy tak jak my pojechali tam pierwszy raz? Byliśmy w osrodku Panorama w Uniesciu. Sam hotelik barzdo polecam, ale miejsce nigdy!
  • chcemy jechać we wrześniu do Mielna z 7mc córcią, proszę polećcie jakiś fajny i sprawdzony ośrodek, żeby było czysto i koniecznie ze śniadaniem, pozdrawiam serdecznie i dzięki za ew. namiary!!!
  • Wybieram się do Mielna w czerwcu i tak się zastanawiam czy jest tam co robić z trzylatkiem? Czy jest juz coś pootwierane itp.
  • Proszę o opinie na temat ośrodka w Mielnie gdzie warto wybrać sie z dziećmi a przy tym w miarę rozsądnej cenie tzn do 100zł dziennie na osobę z wyżywieniem. Pozdrawiam i z góry dzięki - Iwciab
  • Witam Znacie tą małą miejscowość? Byłam kiedyś w samym Mielnie - wrażenie średnie. Znajoma poleca mi właśnie Unieście i jakiś super-nowy kompleks nad samym morzem. Ogrodzone domki, stołówka, prywatna plaża. Otwarty w ubiegłym roku. Niestety nie pamięta nazwy... Może któraś z Was coś wie na ten temat??? pzdr Ania
  • Witam Mam pytanie czy ktoś był w tym ośrodku.
  • A konkretnie pytam o Villę Chrobry w Mielnie. Zarezerwowałam tam wstępnie pokój, a że ceny tam nie są niskie chciałam sprawdzić to miejsce. Może ktoś był albo zna ten pensjonat i mógłby coś o nim napisać - czy jest godzien polecenia na wyjazdz dzieckiem (rocznym)? Z góry wielkie dzięki Ahna
  • Czy ktoś z Was był w tym osrodku? Wybieram się w sierpniu z trzyletnim dzieckiem, do pokoju na drugim piętrze w glownym budunku (to pietro tuż pod basenem ..., mam nadzieje, że nie jest tam głośno ...). Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Ze swojej strony polecam ośrodek Metalowiec w Rowach: byłam w zeszłym roku i było bardzo fajnie: ośrodek składa się z oddzielnych domków (średni standard) na dużym ogrodzonym zielonym terenie, w środku plac zabaw, ośrodek tuż przy samy...
  • Wybieramy się na dwa tygodnie na poczĄtku lipca do miejscowości Chłopy między Sarbinowem a Mielnem. Czy ktoś tam był? Czy to dobre miejsce na wypoczynek z dwójką małych dzieci? Bardzo proszę o opinie.
  • Mielno-Ośrodek Varia-jesli ktoś z Was wybiera się do Mielna to polecam suuuuuuuuper ośrodek właśnie wróciłam z dwutygodniowego urlopu (2 osoby dorosłe i 2 dzieci). Jeśli macie pytanka to chętnie odpowiem. Pozdrawiam Marzena marzena1996@gazeta.pl
  • Szukam ośrodka z czystymi:) domkami o dobrym standarcie, nie musi byc full wypas, bo wtedy cena jest nie do przyjęcia, placem zabaw na ośrodku i stołówką w pobliżu. Czy są jeszcze domki za 200zł za dobę czy to już nierealne?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się